Büyükşehir asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

08.07.2020 - 09:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehir asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mersin’in tüm ilçelerinde asfalt çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi Karacailyas Mahallesi Kışla Caddesi’nde 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama, Mezitli İlçesi Doğlu Mahallesi’nde yine 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi 231. ve 233. Caddeler ile 75. Yıl Mahallesi Sağlık Kent Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mersin’in tüm ilçelerinde asfalt çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, yolları büyük bir titizlikle asfaltlayarak, vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım sağlaması için hazır hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarla ihtiyaçları belirleyerek, hızla yerine getiriyor.   Kışla Caddesi’nde çift kat sathi asfalt kaplama çalışma yapıldı Akdeniz İlçesi Karacailyas Mahallesi Kışla Caddesi’nde 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamlayan ekipler, yolu vatandaşların hizmetine sundu. Asfalt öncesinde zemin hazırlık ve iyileştirme çalışmalarını tamamlayan ekipler, zaman kaybetmeden asfalt çalışmalarına başladı. 1400 metre uzunluğundaki yol, 4 kombi sathi asfalt kaplama aracı ve 1 silindir ile ulaşıma hazır hale getirildi. Büyükşehir’in sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamladığı Kışla Caddesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından daha önce sıcak asfalt çalışmaları yapılan Kürkçü ve Burhan Mahallelerine ulaşımı sağlayan yolun D-400 bağlantısını oluşturan Bahçeli Üst Geçidi’ne giden bağlantı yolu olma özelliği taşıyor.   Doğlu Mahallesi’nde de 1400 metre yol asfalt çalışması Mezitli İlçesi Doğlu Mahallesi’nde de 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama çalışması yapıldı. Öncelikle zemin iyileştirme ve asfalta hazırlık çalışmalarını sürdüren ekipler, ihtiyaç olan yerlere büz boru yerleştirerek olası yağmursuyu sorununa karşı önlem aldı. Çalışmalar, 4 kombi sathi asfalt kaplama aracı ile yapıldı.   Korukent ve 75. Yıl Mahallesi’nde 1132 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi Büyükşehir ekipleri, sathi asfalt kaplamanın yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarıyla da yol ağında iyileştirmeler yapıyor. Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi’nde 231. ve 233. Caddelerde yapılan sıcak asfalt kaplama çalışmasında 713 ton sıcak asfalt kullanıldı. Mezitli 75. Yıl Mahallesi Sağlık Kent Sokak’ta da sıcak asfalt kaplama çalışmasını hızla tamamlayan ekipler, yolu ulaşım için konforlu hale getirdi. Çalışmalar kapsamında 419 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.
Mersin’in tüm ilçelerinde asfalt çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi Karacailyas Mahallesi Kışla Caddesi’nde 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama, Mezitli İlçesi Doğlu Mahallesi’nde yine 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi 231. ve 233. Caddeler ile 75. Yıl Mahallesi Sağlık Kent Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mersin’in tüm ilçelerinde asfalt çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, yolları büyük bir titizlikle asfaltlayarak, vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım sağlaması için hazır hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarla ihtiyaçları belirleyerek, hızla yerine getiriyor.

 

Kışla Caddesi’nde çift kat sathi asfalt kaplama çalışma yapıldı

Akdeniz İlçesi Karacailyas Mahallesi Kışla Caddesi’nde 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamlayan ekipler, yolu vatandaşların hizmetine sundu. Asfalt öncesinde zemin hazırlık ve iyileştirme çalışmalarını tamamlayan ekipler, zaman kaybetmeden asfalt çalışmalarına başladı. 1400 metre uzunluğundaki yol, 4 kombi sathi asfalt kaplama aracı ve 1 silindir ile ulaşıma hazır hale getirildi.

Büyükşehir’in sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamladığı Kışla Caddesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından daha önce sıcak asfalt çalışmaları yapılan Kürkçü ve Burhan Mahallelerine ulaşımı sağlayan yolun D-400 bağlantısını oluşturan Bahçeli Üst Geçidi’ne giden bağlantı yolu olma özelliği taşıyor.

 

Doğlu Mahallesi’nde de 1400 metre yol asfalt çalışması

Mezitli İlçesi Doğlu Mahallesi’nde de 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama çalışması yapıldı. Öncelikle zemin iyileştirme ve asfalta hazırlık çalışmalarını sürdüren ekipler, ihtiyaç olan yerlere büz boru yerleştirerek olası yağmursuyu sorununa karşı önlem aldı. Çalışmalar, 4 kombi sathi asfalt kaplama aracı ile yapıldı.

 

Korukent ve 75. Yıl Mahallesi’nde 1132 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi

Büyükşehir ekipleri, sathi asfalt kaplamanın yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarıyla da yol ağında iyileştirmeler yapıyor. Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi’nde 231. ve 233. Caddelerde yapılan sıcak asfalt kaplama çalışmasında 713 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Mezitli 75. Yıl Mahallesi Sağlık Kent Sokak’ta da sıcak asfalt kaplama çalışmasını hızla tamamlayan ekipler, yolu ulaşım için konforlu hale getirdi. Çalışmalar kapsamında 419 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.