Büyükşehir, Daha Başarılı Bir Akademik Yıl İçin Öğretmen Seminerlerine Başladı

06.09.2019 - 11:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehir, Daha Başarılı Bir Akademik Yıl İçin Öğretmen Seminerlerine Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursları’nda görev alacak öğretmenler, yeni akademik yıl için bir araya geldi. Kurslarda daha nitelikli ve başarılı bir akademik yıl geçirilmesi amacıyla öğretmen seminerlerine başlandı.

Eğitime ve kurslara büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğretmenlere, “Hiç unutmayın ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her şeyden önce bu çocukların velisiyim. Sizlerden de gerekli özveriyi göreceğime hiç kuşkum yok” mesajını verdi.   Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursları’nda görev alacak öğretmenler için yeni akademik yılın başlamasına az bir süre kala seminer verildi. Bu çerçevede, PDR Servisi öğretmenlerine yönelik olarak etkili iletişim, öğretmen, öğrenci ve veli ilişkisine dönük seminer düzenledi. Başkan Seçer’den öğretmenlere mesaj Fırsat eşitliği oluşturmak adına eğitim destek hizmetinin gerçek değerinin oluşması için çalışmalar yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğretmenlere, “Hiç unutmayın ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her şeyden önce bu çocukların velisiyim. Sizlerden de gerekli özveriyi göreceğime hiç kuşkum yok” mesajını verdi. Mersin merkezin yanı sıra Tarsus, Anamur, Gülnar, Silifke ve Mut’ta olmak üzere toplam 6 şubede hizmet veren kurs merkezlerinin sayısı Erdemli ve Aydıncık’ta açılacak şubelerle 8’e ulaştırılacak.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursları’nda görev alacak öğretmenler, yeni akademik yıl için bir araya geldi. Kurslarda daha nitelikli ve başarılı bir akademik yıl geçirilmesi amacıyla öğretmen seminerlerine başlandı.

Eğitime ve kurslara büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğretmenlere, “Hiç unutmayın ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her şeyden önce bu çocukların velisiyim. Sizlerden de gerekli özveriyi göreceğime hiç kuşkum yok” mesajını verdi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursları’nda görev alacak öğretmenler için yeni akademik yılın başlamasına az bir süre kala seminer verildi. Bu çerçevede, PDR Servisi öğretmenlerine yönelik olarak etkili iletişim, öğretmen, öğrenci ve veli ilişkisine dönük seminer düzenledi.

Başkan Seçer’den öğretmenlere mesaj

Fırsat eşitliği oluşturmak adına eğitim destek hizmetinin gerçek değerinin oluşması için çalışmalar yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğretmenlere, “Hiç unutmayın ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her şeyden önce bu çocukların velisiyim. Sizlerden de gerekli özveriyi göreceğime hiç kuşkum yok” mesajını verdi.

Mersin merkezin yanı sıra Tarsus, Anamur, Gülnar, Silifke ve Mut’ta olmak üzere toplam 6 şubede hizmet veren kurs merkezlerinin sayısı Erdemli ve Aydıncık’ta açılacak şubelerle 8’e ulaştırılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.