Büyükşehir ile Mersin sahili ezgilerle doldu

Kültür-Sanat 28.05.2021 - 20:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Büyükşehir ile Mersin sahili ezgilerle doldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahili yeniden ezgilerle dolduruyor. Sanata ve sanatçılara verdiği önemi pandemi sürecinde ortaya koyan Büyükşehir, sahilde sanatçılarla yurttaşları buluşturuyor. Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park’ta başlayan konserlerle Mersinliler açık havada müziğe doyuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sanata ve sanatçıya verdiği önemle Mersin sanata doyuyor. Pandemi sürecinin başladığı güne dek tiyatro temsillerinden konserlere kadar birçok etkinlikle Mersinliler’i buluşturan Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde de zor durumda kalan sanatçılara destek olmayı sürdürüyor.   Kent genelinde sık sık sosyal mesafeli konserler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park’ta konser etkinliklerinin başlangıcını yaptı ve vatandaşlara müzik dolu saatler yaşattı.    Mersin sahili ezgilerle doldu   Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin koordinesinde düzenlenen konserlerin başlangıç noktalarından biri Marina Akustik Park, diğeri ise Deniz Müzesi karşısı oldu. Pandemi sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saat 21.00’e kadar açık havanın tadını çimlerde çıkaran her yaştan Mersinli müzik keyfi yaşamaya devam ediyor.   Almina Okyanus Hallaç, Batuhan Şaraplı, Naciye Çakmak, Güneş Korosu, Filozof Kedi, Duvar, Grup quartet, Müzisyen Adamlar ve Müge Köymen ile Marina Akustik Park’ta müzik sesleri yankılandı. Deniz Müzesi karşısında ise Akustik Burcu, İlker Zorer, Yaren Gözcü, Grup Yek, Bozuk Akorlar, Seda İnan, Azula, Avni Çelik Mut ve Grup Wom ile vatandaşlar akşamın tadını çıkardı. Konser etkinlikleri ilerleyen günlerde ilçelere de taşınacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahili yeniden ezgilerle dolduruyor. Sanata ve sanatçılara verdiği önemi pandemi sürecinde ortaya koyan Büyükşehir, sahilde sanatçılarla yurttaşları buluşturuyor. Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park’ta başlayan konserlerle Mersinliler açık havada müziğe doyuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sanata ve sanatçıya verdiği önemle Mersin sanata doyuyor. Pandemi sürecinin başladığı güne dek tiyatro temsillerinden konserlere kadar birçok etkinlikle Mersinliler’i buluşturan Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde de zor durumda kalan sanatçılara destek olmayı sürdürüyor.

 

Kent genelinde sık sık sosyal mesafeli konserler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park’ta konser etkinliklerinin başlangıcını yaptı ve vatandaşlara müzik dolu saatler yaşattı. 

 

Mersin sahili ezgilerle doldu

 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin koordinesinde düzenlenen konserlerin başlangıç noktalarından biri Marina Akustik Park, diğeri ise Deniz Müzesi karşısı oldu. Pandemi sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saat 21.00’e kadar açık havanın tadını çimlerde çıkaran her yaştan Mersinli müzik keyfi yaşamaya devam ediyor.

 

Almina Okyanus Hallaç, Batuhan Şaraplı, Naciye Çakmak, Güneş Korosu, Filozof Kedi, Duvar, Grup quartet, Müzisyen Adamlar ve Müge Köymen ile Marina Akustik Park’ta müzik sesleri yankılandı. Deniz Müzesi karşısında ise Akustik Burcu, İlker Zorer, Yaren Gözcü, Grup Yek, Bozuk Akorlar, Seda İnan, Azula, Avni Çelik Mut ve Grup Wom ile vatandaşlar akşamın tadını çıkardı. Konser etkinlikleri ilerleyen günlerde ilçelere de taşınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.