CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Başkan Bozdoğan'ı ziyaret etti

04.01.2020 - 20:57, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Başkan Bozdoğan'ı ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti. Yıldırım Kaya , Başkan Bozdoğan’a “Belki farkında değilsiniz ama Tarsus’ta yakaladığınız bu başarı Türkiye’nin en önemli başarılarından birisidir” dedi.

Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP PM Üyesi Fatma Güner ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal katıldı.  Yıldırım Kaya, bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedaviye alınan Başkan Bozdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, görevinde başarılar diledi. KAYA; “TARSUS BİZİM  GÖZ BEBEĞİMİZ”                    CHP örgütü olarak Dr. Haluk Bozdoğan’ın yerel seçim öncesi ve sonrasından da başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını dile getiren Kaya,“ 31 Mart yerel seçim öncesi başaracağınız adaylık sürecinde inanmıştık. Hem örgütümüz hem de toplumda sizlere inanmıştı. Belki farkında değilsiniz ama  Tarsus’ta yakaladığınız bu başarı Türkiye’nin en önemli başarılarından biridir. Tarsus sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir şehirdir. Kısacası Tarsus bizim göz bebeğimizdir.  Sağlık durumunuzun iyi olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti.  Tekrardan geçmiş olsun, Görevinizde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.   Gündeme dair değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Bozdoğan , Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’ya , PM Üyesi Fatma Güner’e ve İlçe Başkanı Ozan Varal’a teşekkür etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti. Yıldırım Kaya , Başkan Bozdoğan’a “Belki farkında değilsiniz ama Tarsus’ta yakaladığınız bu başarı Türkiye’nin en önemli başarılarından birisidir” dedi.

Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP PM Üyesi Fatma Güner ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal katıldı.  Yıldırım Kaya, bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedaviye alınan Başkan Bozdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, görevinde başarılar diledi.

KAYA; “TARSUS BİZİM  GÖZ BEBEĞİMİZ”                   

CHP örgütü olarak Dr. Haluk Bozdoğan’ın yerel seçim öncesi ve sonrasından da başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını dile getiren Kaya,“ 31 Mart yerel seçim öncesi başaracağınız adaylık sürecinde inanmıştık. Hem örgütümüz hem de toplumda sizlere inanmıştı. Belki farkında değilsiniz ama  Tarsus’ta yakaladığınız bu başarı Türkiye’nin en önemli başarılarından biridir. Tarsus sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir şehirdir. Kısacası Tarsus bizim göz bebeğimizdir.  Sağlık durumunuzun iyi olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti.  Tekrardan geçmiş olsun, Görevinizde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

 

Gündeme dair değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Bozdoğan , Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’ya , PM Üyesi Fatma Güner’e ve İlçe Başkanı Ozan Varal’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.