CHP Tarsus İlçe Teşkilatından Birlik Ve Beraberlik Toplantısı

11.12.2019 - 21:00, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

CHP Tarsus İlçe Teşkilatından Birlik Ve Beraberlik Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Av. Ozan Varal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından tertip edilen kahvaltılı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

CHP Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Başkan Yardımcıları Ali Erhan Okyay, Av. Ünzile Kuru, Belediye Meclis üyeleri ve İlçe teşkilatı yönetimi katıldı. Burada konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal; “ Göreve başlamamızın üzerinden 8 gün geçti. Asli görevimiz olan delege seçimi konusunda hukuka uygun şekilde gerçekleşmesi konusunda birlikte aldığımız kararları hayata geçirdik. Yarından itibaren de demokratik ve şeffaf bir şekilde bu sürecin işleyeceğini hep beraber göreceğiz. Ayrıca Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını ve bekleyen insanlarımızın taleplerini dinlemek belediyelerimizin çalışmalarını anlatmak üzere kırsal alan gezilerine başladık. Bu gezilerimizi aralıksız sürdüreceğiz, partimize olan ilgi çok güzel.   Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasını isteyen halk kitleleri partimize katılımlarını sürdürüyorlar. Vatandaşlarımız partimizin çalışmalarını yakından takip ediyorlar. Hep beraber bugüne geldik. Geçmiş geçmişte kaldı. Ancak geleceği el birliği ile hep birlikte inşa etmek durumundayız. Kişiler gelip geçicidir ancak partimiz kalıcıdır. Çok değerli meclis üyelerimizin parti yöneticilerimizin bundan sonra Sayın belediye başkanımızla beraber kentin yararına Tarsus’un ortak paydası üzerine partimizin genel iktidar olması için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu arzu ediyorum. Bu konuda hiç birimizin delege olmak, başkan olmak ilçe yöneticisi olmak gibi kendi şahsi ikbal beklentisi, ihtirası bulunmamaktadır. El birliği ile partimizi iktidar yapmak için, belediyelerimiz ile koordineli şekilde halkımızın yararına olacak hizmetler üretmek ve başarılı olmak için çaba göstereceğiz. Ben sadece bunun sözünü veriyorum,” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Av. Ozan Varal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından tertip edilen kahvaltılı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

CHP Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Başkan Yardımcıları Ali Erhan Okyay, Av. Ünzile Kuru, Belediye Meclis üyeleri ve İlçe teşkilatı yönetimi katıldı.

Burada konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal; “ Göreve başlamamızın üzerinden 8 gün geçti. Asli görevimiz olan delege seçimi konusunda hukuka uygun şekilde gerçekleşmesi konusunda birlikte aldığımız kararları hayata geçirdik. Yarından itibaren de demokratik ve şeffaf bir şekilde bu sürecin işleyeceğini hep beraber göreceğiz. Ayrıca Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını ve bekleyen insanlarımızın taleplerini dinlemek belediyelerimizin çalışmalarını anlatmak üzere kırsal alan gezilerine başladık. Bu gezilerimizi aralıksız sürdüreceğiz, partimize olan ilgi çok güzel.

 

Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasını isteyen halk kitleleri partimize katılımlarını sürdürüyorlar. Vatandaşlarımız partimizin çalışmalarını yakından takip ediyorlar. Hep beraber bugüne geldik. Geçmiş geçmişte kaldı. Ancak geleceği el birliği ile hep birlikte inşa etmek durumundayız. Kişiler gelip geçicidir ancak partimiz kalıcıdır. Çok değerli meclis üyelerimizin parti yöneticilerimizin bundan sonra Sayın belediye başkanımızla beraber kentin yararına Tarsus’un ortak paydası üzerine partimizin genel iktidar olması için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu arzu ediyorum. Bu konuda hiç birimizin delege olmak, başkan olmak ilçe yöneticisi olmak gibi kendi şahsi ikbal beklentisi, ihtirası bulunmamaktadır. El birliği ile partimizi iktidar yapmak için, belediyelerimiz ile koordineli şekilde halkımızın yararına olacak hizmetler üretmek ve başarılı olmak için çaba göstereceğiz. Ben sadece bunun sözünü veriyorum,” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.