CHP üyeliğinden ayrılan 276 kişi İyi Parti'ye katıldı

Siyaset 08.01.2019 - 22:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

CHP üyeliğinden ayrılan 276 kişi İyi Parti'ye katıldı

CHP üyeliğinden istifa edip İYİ Parti'ye 276 kişinin toplu katılım töreni gerçekleşti. Bir otelde gerçekleşen törene İyi Parti Mersin milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, İl Başkanı Servet Koca, ilçe ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Törenin açılış konuşmasını İyi Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, " 7 ayda kurulmuş 2 ayda teşkilatlanmasını tamamlamış ve ardından 1 ay sonra genel seçimlere katılmış, Türkiye'de eskiden gündemi belirleyen bir iktidar varken, çıkardığı 43 milletvekili ile TBMM'de gündemi belirleyen konuşmalar yapan, önergeler veren ve gündem yaratan konuşmalarıyla Sayın Meral Akşener hanımefendinin genel başkanlığında çalışmalar yürüten İyi Parti'nin 31 mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu başarıya katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün Burhanettin Kocamaz başkanımızı aday göstermeyerek mağdur ederek yollarını ayıran ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Onlar böyle hatalar yapmasalardı, ellerindeki pırlantanın değerini bilmiş olsalardı, bugün İyi Parti Mersin il teşkilatı olarak 20 yıl Tarsus'ta 5 yıl Mersin'de Büyükşehirde görev yapan, belediyeciliğin bütün harflerini bilen, projeler üreten ve hayata geçiren bir belediye başkanımız ve adayımız olmayacaktı.Bugün burada aramıza yeni katılarak bize güç veren arkadaşlarımıza, Büyükşehir adayımız Sayın Burhanettin Kocamaz'a, il başkanlığına ve tüm teşkilata başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Çıktığımız bu yolda başarıya ulaşacağımızdan eminiz" şeklinde konuştu. Merkez disiplin kurulu üyesi Ali Kamış konuşmasında, " İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte güç kazanarak Büyükşehir ve tüm ilçeleri alacağımıza yürekten inanıyorum. Hepimizi gece gündüz çalışacağız. Sayın Kocamaz'ın 5 yıl daha başkan yapmak için vesile olacağız" dedi İyi Parti Mersin milletvekili Zeki Hakan Sıdalı ise, " Sayın Kocamaz'ın aramıza katılmasına vesile olan herkese teşekkür ederim. Genel başkanımız gündemi belirliyor, Türkiye siyasetine iyi parti damgasını vuruyor.Önümüzdeki yerel seçimlerinde iyi partinin iyi belediyelerini göreceksiniz. İyi partinin değerli başkanları 13 ilçede ve Büyükşehirde başarılı işlere imza atacaklar. Bunları yaparken hiç bir vatandaşı birbirinden ayırmadan, tüm vatandaşlara hitap edecek ve sorunlarını çözmeye talip olacağız. İyi belediyecilik böyle bir şey. Mücadelemiz demokrasi, refah ve mutluluk mücadelesi olacaktır."dedi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, burada yaptığı konuşmada  "İnsanlar farklı dünya görüşünde olabilir. İnsanlar farklı inançlarda olabilir ama biz demokrasiyi savunuyorsak, biz insan haklarını savunuyorsak, biz insanların Allah'ın bir emaneti olduğunu düşünüyorsak, herkese eşit mesafede durmak ve herkesi aynı sıcaklıkla kucaklamak mecburiyetinde olduğumuzu da biliyoruz. İnsanların arasına gerek ırki anlamda, gerekse inanç anlamında nifak sokmak isteyen her kim olursa olsun vatan hainidir" diye konuştu. Konuşmaların ardından CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan 276 kişiyi temsilen 10 kişiye parti rozeti takıldı.
CHP üyeliğinden istifa edip İYİ Parti'ye 276 kişinin toplu katılım töreni gerçekleşti. Bir otelde gerçekleşen törene İyi Parti Mersin milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, İl Başkanı Servet Koca, ilçe ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Törenin açılış konuşmasını İyi Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, " 7 ayda kurulmuş 2 ayda teşkilatlanmasını tamamlamış ve ardından 1 ay sonra genel seçimlere katılmış, Türkiye'de eskiden gündemi belirleyen bir iktidar varken, çıkardığı 43 milletvekili ile TBMM'de gündemi belirleyen konuşmalar yapan, önergeler veren ve gündem yaratan konuşmalarıyla Sayın Meral Akşener hanımefendinin genel başkanlığında çalışmalar yürüten İyi Parti'nin 31 mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu başarıya katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün Burhanettin Kocamaz başkanımızı aday göstermeyerek mağdur ederek yollarını ayıran ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Onlar böyle hatalar yapmasalardı, ellerindeki pırlantanın değerini bilmiş olsalardı, bugün İyi Parti Mersin il teşkilatı olarak 20 yıl Tarsus'ta 5 yıl Mersin'de Büyükşehirde görev yapan, belediyeciliğin bütün harflerini bilen, projeler üreten ve hayata geçiren bir belediye başkanımız ve adayımız olmayacaktı.Bugün burada aramıza yeni katılarak bize güç veren arkadaşlarımıza, Büyükşehir adayımız Sayın Burhanettin Kocamaz'a, il başkanlığına ve tüm teşkilata başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Çıktığımız bu yolda başarıya ulaşacağımızdan eminiz" şeklinde konuştu.

Merkez disiplin kurulu üyesi Ali Kamış konuşmasında, " İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte güç kazanarak Büyükşehir ve tüm ilçeleri alacağımıza yürekten inanıyorum. Hepimizi gece gündüz çalışacağız. Sayın Kocamaz'ın 5 yıl daha başkan yapmak için vesile olacağız" dedi

İyi Parti Mersin milletvekili Zeki Hakan Sıdalı ise, " Sayın Kocamaz'ın aramıza katılmasına vesile olan herkese teşekkür ederim. Genel başkanımız gündemi belirliyor, Türkiye siyasetine iyi parti damgasını vuruyor.Önümüzdeki yerel seçimlerinde iyi partinin iyi belediyelerini göreceksiniz. İyi partinin değerli başkanları 13 ilçede ve Büyükşehirde başarılı işlere imza atacaklar. Bunları yaparken hiç bir vatandaşı birbirinden ayırmadan, tüm vatandaşlara hitap edecek ve sorunlarını çözmeye talip olacağız. İyi belediyecilik böyle bir şey. Mücadelemiz demokrasi, refah ve mutluluk mücadelesi olacaktır."dedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, burada yaptığı konuşmada  "İnsanlar farklı dünya görüşünde olabilir. İnsanlar farklı inançlarda olabilir ama biz demokrasiyi savunuyorsak, biz insan haklarını savunuyorsak, biz insanların Allah'ın bir emaneti olduğunu düşünüyorsak, herkese eşit mesafede durmak ve herkesi aynı sıcaklıkla kucaklamak mecburiyetinde olduğumuzu da biliyoruz. İnsanların arasına gerek ırki anlamda, gerekse inanç anlamında nifak sokmak isteyen her kim olursa olsun vatan hainidir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan 276 kişiyi temsilen 10 kişiye parti rozeti takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.