Coşkun Doğmuş'tan Barış Pınarı Harekatına Destek

14.10.2019 - 11:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Coşkun Doğmuş'tan Barış Pınarı Harekatına Destek

Mersin Yatırımcı İş insanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, “Suriye'nin kuzeyindeki PKK, PYD ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin mevcudiyeti artık Türkiye için ciddi bir tehdit olmaya başlamıştır ve bu tehdit karşısında daha fazla sessiz kalınamamıştır” dedi.

Mersin Yatırımcı İş insanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, Türkiye'nin kararlı duruşu ile Suriye'deki terör yuvalarına yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. Türkiye’nin kararlı duruşu ile bölgedeki güvenlik risklerine karşı ortaya koyduğu mücadele sonucunda terörün temizleneceğine olan inancının tam olduğunu belirten Başkan Doğmuş, “Türkiye karşı karşıya olduğu tehdit ve zorluklar neticesinde kesinlikle kendi güvenliğini korumakta haklıdır. Bu haklılığını tüm dünya bilse de maalesef harekatımız manipüle edilmek istenmekte, algı operasyonları yapılmaktadır. Suriye'nin kuzeyindeki PKK, PYD ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin mevcudiyeti artık Türkiye için ciddi bir tehdit olmaya başlamıştır. Bu tehdit karşısında Türk Milletinin daha fazla sessiz kalmaması gerekmektedir” dedi.   TÜRK MİLLETİ OLARAK ÖNEMLİ BİR SINAVDAN GEÇİYORUZ Türk ordusunun amacının güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Doğmuş, “Türk milleti olarak çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bu sınav neticesinde kenetlenmeli ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı harekatı desteklemeliyiz. En az kayıpla bu harekatın sona ermesini ve Türkiye için tehdit unsuru olan tüm olumsuzlukların sona ermesini diliyorum. Harekatta şimdiye kadar şehit olan askerlerimize ve hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.
Mersin Yatırımcı İş insanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, “Suriye'nin kuzeyindeki PKK, PYD ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin mevcudiyeti artık Türkiye için ciddi bir tehdit olmaya başlamıştır ve bu tehdit karşısında daha fazla sessiz kalınamamıştır” dedi.

Mersin Yatırımcı İş insanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, Türkiye'nin kararlı duruşu ile Suriye'deki terör yuvalarına yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. Türkiye’nin kararlı duruşu ile bölgedeki güvenlik risklerine karşı ortaya koyduğu mücadele sonucunda terörün temizleneceğine olan inancının tam olduğunu belirten Başkan Doğmuş, “Türkiye karşı karşıya olduğu tehdit ve zorluklar neticesinde kesinlikle kendi güvenliğini korumakta haklıdır. Bu haklılığını tüm dünya bilse de maalesef harekatımız manipüle edilmek istenmekte, algı operasyonları yapılmaktadır. Suriye'nin kuzeyindeki PKK, PYD ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin mevcudiyeti artık Türkiye için ciddi bir tehdit olmaya başlamıştır. Bu tehdit karşısında Türk Milletinin daha fazla sessiz kalmaması gerekmektedir” dedi.

 

TÜRK MİLLETİ OLARAK ÖNEMLİ BİR SINAVDAN GEÇİYORUZ
Türk ordusunun amacının güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Doğmuş, “Türk milleti olarak çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bu sınav neticesinde kenetlenmeli ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı harekatı desteklemeliyiz. En az kayıpla bu harekatın sona ermesini ve Türkiye için tehdit unsuru olan tüm olumsuzlukların sona ermesini diliyorum. Harekatta şimdiye kadar şehit olan askerlerimize ve hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.