Cumhurbaşkanı Mersin'e geliyor

07.03.2019 - 16:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Cumhurbaşkanı Mersin'e geliyor

AK Parti Basın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Mart’ta Mersin’e yapacağı ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Basın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Mart’ta Mersin’e yapacağı ziyareti değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Mersin olarak ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen AK Partili Bostan, önemli bir seçim sürecine girdiklerini belirterek, “Artık 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi son düzlüğe girmiş bulunuyoruz. Biz AK Parti olarak şuna çok inanıyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir” Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi ile şer odaklarına karşı kurmuş olduğumuz Cumhur İttifakını bu yerel seçimlere de taşıyarak, hizmeti halka, hak için götüreceğiz” dedi.    ZAFER MEŞALESİNİ CUMHURBAŞKANIMIZ ATEŞLEYECEK   “31 mart gecesi sandıkların açılmasıyla sona erecek yerel seçim maratonunu inşallah partimize ve Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde sürdüreceğiz” diyen AK Partili Bostan, “Bu kapsamda sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 10 Mart’ta Mersin’e gelerek, seçim sonunda alacağımız zaferin meşalesini ateşleyecek. Bizler de AK Partili kadrolar ve Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı Adayımız sayın Hamit Tuna’nın bu zaferde muaffak olması için var gücümüzle çalışacağız. Bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Mersin’e ayrı bir önem veriyor. Her seçim döneminde Mersin’i ziyaret etmeyi ihmal etmiyor, önemli mesajlar veriyor. Bu kez biliyoruz ki İttifak adayımız ile birlikte seçim sonunda kazanan biz olacağız ve Cumhurbaşkanımız’ın Mersin ile ilgili hayallerini hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.    MİTİNGE ÇAĞRI   10 Mart Pazar günü eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında bulunan alanda saat 14:00’te yapılacak olan mitinge de tüm Mersinlileri davet eden Bostan, “Hem ülke hem de kentimiz için kritik bir seçim olacak. Bu seçim öncesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın vereceği mesajları iyi idrak edebilmek için tüm halkımızı mitinge bekliyoruz. Ve inanıyoruz ki Mersin halkı her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanını bağrına basacak, o alanı demokrasi festivaline çevirecek. Şimdiden tüm Mersin halkına Cumhur İttifakı adına şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Basın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Mart’ta Mersin’e yapacağı ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Basın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Mart’ta Mersin’e yapacağı ziyareti değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Mersin olarak ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen AK Partili Bostan, önemli bir seçim sürecine girdiklerini belirterek, “Artık 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi son düzlüğe girmiş bulunuyoruz. Biz AK Parti olarak şuna çok inanıyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir” Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi ile şer odaklarına karşı kurmuş olduğumuz Cumhur İttifakını bu yerel seçimlere de taşıyarak, hizmeti halka, hak için götüreceğiz” dedi. 
 
ZAFER MEŞALESİNİ CUMHURBAŞKANIMIZ ATEŞLEYECEK
 
“31 mart gecesi sandıkların açılmasıyla sona erecek yerel seçim maratonunu inşallah partimize ve Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde sürdüreceğiz” diyen AK Partili Bostan, “Bu kapsamda sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 10 Mart’ta Mersin’e gelerek, seçim sonunda alacağımız zaferin meşalesini ateşleyecek. Bizler de AK Partili kadrolar ve Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı Adayımız sayın Hamit Tuna’nın bu zaferde muaffak olması için var gücümüzle çalışacağız. Bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Mersin’e ayrı bir önem veriyor. Her seçim döneminde Mersin’i ziyaret etmeyi ihmal etmiyor, önemli mesajlar veriyor. Bu kez biliyoruz ki İttifak adayımız ile birlikte seçim sonunda kazanan biz olacağız ve Cumhurbaşkanımız’ın Mersin ile ilgili hayallerini hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
MİTİNGE ÇAĞRI
 

10 Mart Pazar günü eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında bulunan alanda saat 14:00’te yapılacak olan mitinge de tüm Mersinlileri davet eden Bostan, “Hem ülke hem de kentimiz için kritik bir seçim olacak. Bu seçim öncesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın vereceği mesajları iyi idrak edebilmek için tüm halkımızı mitinge bekliyoruz. Ve inanıyoruz ki Mersin halkı her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanını bağrına basacak, o alanı demokrasi festivaline çevirecek. Şimdiden tüm Mersin halkına Cumhur İttifakı adına şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.