Cumhuriyet Bayramı Mersin'de coşku ile kutlandı

30.10.2018 - 07:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Cumhuriyet Bayramı Mersin'de coşku ile kutlandı

29 ekim Cumhuriyet Bayramı Mersin'de coşku ile kutlandı.Cumhuriyet alanındaki törenlerde vatandaşlar da büyük katılım gösterdi.

29 ekim Cumhuriyet Bayramı Mersin'de coşku ile kutlandı.Cumhuriyet alanındaki törenlerde vatandaşlar da büyük katılım gösterdi. Törene kuvvet komutanları, milletvekilleri ve kent protokolü katılım sağladı. Tören öncesi Mersin Valisi Aliİhsan Su, Kültür Merkezinde tebrigatı kabul etti. Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mersin valisi Ali İhsan Su gerçekleştirdi. Bir öğrencinin şiir okumasyla devam eden tören halk oyunları ekibinin gösterisi ve kortej yürüyüşü ile sona erdi.
29 ekim Cumhuriyet Bayramı Mersin'de coşku ile kutlandı.Cumhuriyet alanındaki törenlerde vatandaşlar da büyük katılım gösterdi.

29 ekim Cumhuriyet Bayramı Mersin'de coşku ile kutlandı.Cumhuriyet alanındaki törenlerde vatandaşlar da büyük katılım gösterdi. Törene kuvvet komutanları, milletvekilleri ve kent protokolü katılım sağladı.

Tören öncesi Mersin Valisi Aliİhsan Su, Kültür Merkezinde tebrigatı kabul etti. Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mersin valisi Ali İhsan Su gerçekleştirdi. Bir öğrencinin şiir okumasyla devam eden tören halk oyunları ekibinin gösterisi ve kortej yürüyüşü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.