Davut Güngör 19 Eylül Gaziler Gününü Kutladı

Güncel 19.09.2022 - 12:00, Güncelleme: 19.09.2022 - 12:00
 

Davut Güngör 19 Eylül Gaziler Gününü Kutladı

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı  Davut Güngör, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Güngör mesajında, vatan topraklarını korumak ve savunmak için üstün bir cesaret ve emek göstererek en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan bir saniye bile çekinmeyen şehit ve gazilerimiz, hepimizin onur ve ilham kaynağı olduğunu belirterek,ˮ Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak yolunda, en değerli varlıklarını ortaya koyan şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatırken, gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman başımızın tacı olacaktır.  Yüreklerindeki vatan, bayrak, millet aşkıyla tarihe destan yazan gazilerimiz; sadece yaşarken değil, bu Aziz Millet dünya üzerinde var olduğu müddetçe, bu topraklarda yaşayan herkes için birer onur ve şeref vesilesi olacaklardır.Şehit ve gazilerimizin gösterdiği fedakarlıklar sayesinde bugün huzur içinde yaşıyor, geleceğe umutla ve güvenle bakıyoruz. En kutsal görev olan vatan savunmasında ülkesi ve milleti için canını ortaya koyan silahlı kuvvetlerimiz, emniyet güçlerimiz ve gazilik rütbesine ulaşan tüm vatan evlatlarına şükran duygularımızı iletiyoruz. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş olan gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Kahraman gazilerimizi minnet ve saygıyla selamlıyorumˮ dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı  Davut Güngör, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Güngör mesajında, vatan topraklarını korumak ve savunmak için üstün bir cesaret ve emek göstererek en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan bir saniye bile çekinmeyen şehit ve gazilerimiz, hepimizin onur ve ilham kaynağı olduğunu belirterek,ˮ Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak yolunda, en değerli varlıklarını ortaya koyan şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatırken, gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman başımızın tacı olacaktır.

 Yüreklerindeki vatan, bayrak, millet aşkıyla tarihe destan yazan gazilerimiz; sadece yaşarken değil, bu Aziz Millet dünya üzerinde var olduğu müddetçe, bu topraklarda yaşayan herkes için birer onur ve şeref vesilesi olacaklardır.Şehit ve gazilerimizin gösterdiği fedakarlıklar sayesinde bugün huzur içinde yaşıyor, geleceğe umutla ve güvenle bakıyoruz. En kutsal görev olan vatan savunmasında ülkesi ve milleti için canını ortaya koyan silahlı kuvvetlerimiz, emniyet güçlerimiz ve gazilik rütbesine ulaşan tüm vatan evlatlarına şükran duygularımızı iletiyoruz. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş olan gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Kahraman gazilerimizi minnet ve saygıyla selamlıyorumˮ dedi

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.