Derya Grup’tan Kamuoyuna Açıklama

14.11.2019 - 19:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Derya Grup’tan Kamuoyuna Açıklama

“Mezitli Belediyesi Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı" ile ilgili yazılı ve görsel medyada yer alan haberler üzerine Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış bir basın açıklmasında bulundu.

Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Derya Grup’tan Kamuoyuna Açıklama    Son günlerde “Mezitli  Belediyesi  Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı"  ile ilgili gerek yazılı, gerekse sosyal medyada çıkan haber, fotoğraf ve görsellere ilişkin açıklama yapma ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Mezitli Belediyesi  ve kuruluşumuz arasında  19 yıl önce adı geçen sokağın dizaynıyla ilgili bir protokol imzalandı.  Protokol şartlarını yerine getirip, sokağa "Mezitli Belediyesi Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı" ismi verildi. Yaklaşık 40 yılı geride bırakan kuruluşumuz, Mersin'de yapılan her türlü sanat ve kültürel faaliyetlere destek vermiş, ya da bizzat sponsor olarak katkı sağlamıştır. Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı'nda birçok etkinlik yapılmıştır. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra, milli bayramlarımızın ve özel anma günlerinin de mekanı  olmuştur. Özellikle dezavantajlı  bölgelerde yaşayan çocuklarımız, bizzat bulundukları yerlerden alınarak bu sokağa getirilmiş ve resim yapmaları için boya ve tuval hediye edilmiştir. Mezitli'mize değer katan bu sokakla ilgili yanlış bilgiler bizleri son derece üzmüştür. Bu dönemde Derya Grup’a yönelik gerek bürokratik, gerekse kişisel asılsız haber ve sosyal medya paylaşımları ile ilgili şirketimiz hukuksal süreci başlatmış olup, adaletin vereceği  karara saygı ile riayet edecektir. Bu sokakta yapılan birçok etkinlik, gerek Mersin medyamızda,  gerekse ulusal medya da çokça yer almıştır. Bugün, saydığımız etkinliklerin yanı sıra, açık hava kitap okuma alanı olarak kullanılması da bizleri son derece memnun etmektedir. Bu şehirde yapılan her  türlü sosyo ekonomik,  sanatsal, kültürel, folklorik değerlerine sahip çıkma mücadelesi vermek, kurumumuzun sosyal sorumluluk projesi kapsamı içindedir. Derya Otomotiv A.Ş olarak, bu misyonumuz her koşulda devam edecektir. " Farklı kültürlerin, barış ve dostluk içinde kardeşçe yaşadığı il " olarak tanımladığımız Mersin'e, daha büyük hizmetler yapmak için mücadelemiz bundan sonra da devam edecektir. Biz Derya Grup olarak, Mersin'e, Mersin'in değerlerine, sanatına, kültürüne, sosyal sorumluluk bilinciyle en önemlisi de, insanına sahip çıkmaya devam edeceğiz.                                                                                                                                           HÜSEYİN KIŞ                                                                                                                  Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı
“Mezitli Belediyesi Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı" ile ilgili yazılı ve görsel medyada yer alan haberler üzerine Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış bir basın açıklmasında bulundu.

Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Derya Grup’tan Kamuoyuna Açıklama

 

 Son günlerde “Mezitli  Belediyesi  Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı"  ile ilgili gerek yazılı, gerekse sosyal medyada çıkan haber, fotoğraf ve görsellere ilişkin açıklama yapma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Mezitli Belediyesi  ve kuruluşumuz arasında  19 yıl önce adı geçen sokağın dizaynıyla ilgili bir protokol imzalandı.  Protokol şartlarını yerine getirip, sokağa "Mezitli Belediyesi Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı" ismi verildi. Yaklaşık 40 yılı geride bırakan kuruluşumuz, Mersin'de yapılan her türlü sanat ve kültürel faaliyetlere destek vermiş, ya da bizzat sponsor olarak katkı sağlamıştır. Derya Otomotiv A.Ş Sanat Sokağı'nda birçok etkinlik yapılmıştır. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra, milli bayramlarımızın ve özel anma günlerinin de mekanı  olmuştur. Özellikle dezavantajlı  bölgelerde yaşayan çocuklarımız, bizzat bulundukları yerlerden alınarak bu sokağa getirilmiş ve resim yapmaları için boya ve tuval hediye edilmiştir. Mezitli'mize değer katan bu sokakla ilgili yanlış bilgiler bizleri son derece üzmüştür. Bu dönemde Derya Grup’a yönelik gerek bürokratik, gerekse kişisel asılsız haber ve sosyal medya paylaşımları ile ilgili şirketimiz hukuksal süreci başlatmış olup, adaletin vereceği  karara saygı ile riayet edecektir.

Bu sokakta yapılan birçok etkinlik, gerek Mersin medyamızda,  gerekse ulusal medya da çokça yer almıştır. Bugün, saydığımız etkinliklerin yanı sıra, açık hava kitap okuma alanı olarak kullanılması da bizleri son derece memnun etmektedir.

Bu şehirde yapılan her  türlü sosyo ekonomik,  sanatsal, kültürel, folklorik değerlerine sahip çıkma mücadelesi vermek, kurumumuzun sosyal sorumluluk projesi kapsamı içindedir. Derya Otomotiv A.Ş olarak, bu misyonumuz her koşulda devam edecektir.

" Farklı kültürlerin, barış ve dostluk içinde kardeşçe yaşadığı il " olarak tanımladığımız Mersin'e, daha büyük hizmetler yapmak için mücadelemiz bundan sonra da devam edecektir.

Biz Derya Grup olarak, Mersin'e, Mersin'in değerlerine, sanatına, kültürüne, sosyal sorumluluk bilinciyle en önemlisi de, insanına sahip çıkmaya devam edeceğiz.

 

                                                                                                                                        HÜSEYİN KIŞ

                                                                                                                 Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.