Derya Klima Siemens Mağazası açıldı.

11.12.2019 - 17:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Derya Klima Siemens Mağazası açıldı.

Derya Grup 2007 yılından beri Derya Klima olarak Siemens bayiliği yapmaktadır. Bugün de Mersin’in en büyük deneyim mağazası olarak nitelendirilen 3. Siemens mağazasının basın kokteylini gerçekleştirdi.

Derya Grup,  şirketlerin faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde daima bir adım önde olma yaklaşımıyla, son teknolojiyi kullanarak , “minimum hata & maksimum müşteri memnuniyeti ” anlayışıyla, yüksek kalite devamlılığı sağlayarak en iyi hizmeti zamanında müşteriye sunmayı misyon edinmiştir. 1979 yılından itibaren; İnşaat, otomotiv, sigorta, elektronik, tekstil, güvenlik sistemleri, gıda sektöründe Mersin merkezli, Adana, İstanbul, Malatya, Tarsus ve Anamur’da hizmetlerini yürütmektedir.   Derya Grup 2007 yılından beri Derya Klima olarak Siemens bayiliği yapmaktadır. Bugün de Mersin’in en büyük deneyim mağazası olarak nitelendirilen 3. Siemens mağazasının basın kokteylini gerçekleştirdi. Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin KIŞ, Derya Grup yöneticileri, BSH CEO’su Sayın Gökhan SIĞIN, Siemens Türkiye Direktörü Sayın Haluk ÇELEBİOĞLU, Gaggenau Projeler Direktörü Ali Evren DİNÇ, BSH İş Geliştirme Türkiye Direktörü Sayın Hakan SUNTAŞ, Siemens Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Sayın Gökhan KOÇ, BSH Ticaret ve Pazarlama Sorumlusu Çağrı AK ve Siemens Mimarları Sayın Buse ÖZTÜRK ve Sayın Kasım Talip TOPUZ’un ve çok değerli Mersin basının katılımıyla yeni hizmet yerini sundu.
Derya Grup 2007 yılından beri Derya Klima olarak Siemens bayiliği yapmaktadır. Bugün de Mersin’in en büyük deneyim mağazası olarak nitelendirilen 3. Siemens mağazasının basın kokteylini gerçekleştirdi.

Derya Grup,  şirketlerin faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde daima bir adım önde olma yaklaşımıyla, son teknolojiyi kullanarak , “minimum hata & maksimum müşteri memnuniyeti ” anlayışıyla, yüksek kalite devamlılığı sağlayarak en iyi hizmeti zamanında müşteriye sunmayı misyon edinmiştir.


1979 yılından itibaren;
İnşaat, otomotiv, sigorta, elektronik, tekstil, güvenlik sistemleri, gıda sektöründe Mersin merkezli, Adana, İstanbul, Malatya, Tarsus ve Anamur’da hizmetlerini yürütmektedir.

 

Derya Grup 2007 yılından beri Derya Klima olarak Siemens bayiliği yapmaktadır. Bugün de Mersin’in en büyük deneyim mağazası olarak nitelendirilen 3. Siemens mağazasının basın kokteylini gerçekleştirdi. Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin KIŞ, Derya Grup yöneticileri, BSH CEO’su Sayın Gökhan SIĞIN, Siemens Türkiye Direktörü Sayın Haluk ÇELEBİOĞLU, Gaggenau Projeler Direktörü Ali Evren DİNÇ, BSH İş Geliştirme Türkiye Direktörü Sayın Hakan SUNTAŞ, Siemens Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Sayın Gökhan KOÇ, BSH Ticaret ve Pazarlama Sorumlusu Çağrı AK ve Siemens Mimarları Sayın Buse ÖZTÜRK ve Sayın Kasım Talip TOPUZ’un ve çok değerli Mersin basının katılımıyla yeni hizmet yerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.