Dilek Türkan Konseri... Atatürk'ün Sevdiği Şarkilar

10.11.2019 - 16:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Dilek Türkan Konseri... Atatürk'ün Sevdiği Şarkilar

Tarsus Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren Dilek Türkan konserini düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma etkinliğine Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma konserinde sahne alan Sanatçı Dilek Türkan, Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği birbirinden güzel eserleri sundu.   Yaklaşık 1 saat süren Konserin ardından  alanı dolduran vatandaşlara seslenen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 'Cumhuriyet kazanılırken bize altın tepsiyle sunmadılar. Acı vardı, gözyaşı vardı, kan vardı. Mazlum ülkelerin hepsi önünde saygıyla eğildi ve örnek aldı. Bugün Mustafa Kemal Atatürk dediğiniz zaman bağımsızlık, egemenlik, sosyal devlet , laiklik ve hukuk gelir.Ama gerçek bir Atatürk dediğiniz zaman da eğitim ve eğitimin getirdiği üretim gelir.   Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk herkese inat herkesin bilmesini istiyorum. Bu ülkenin tek kurucusu ve  tek başkomutanıdır. Atamızın dediği gibi ne düşündüğünüzü değil, nasıl düşündüğünüzü bize öğretti. Kendisini tekrar rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet olsun. Sonsuzluğa  kadar da kendisini özlemle, minnetle, şükranla anacağız' dedi. Konuşmasının ardından Başkan Bozdoğan, Sanatçı Dilek Türkan'a çiçek ve hediye takdim etti.
Tarsus Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren Dilek Türkan konserini düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma etkinliğine Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma konserinde sahne alan Sanatçı Dilek Türkan, Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği birbirinden güzel eserleri sundu.

 

Yaklaşık 1 saat süren Konserin ardından  alanı dolduran vatandaşlara seslenen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 'Cumhuriyet kazanılırken bize altın tepsiyle sunmadılar. Acı vardı, gözyaşı vardı, kan vardı. Mazlum ülkelerin hepsi önünde saygıyla eğildi ve örnek aldı. Bugün Mustafa Kemal Atatürk dediğiniz zaman bağımsızlık, egemenlik, sosyal devlet , laiklik ve hukuk gelir.Ama gerçek bir Atatürk dediğiniz zaman da eğitim ve eğitimin getirdiği üretim gelir.

 

Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk herkese inat herkesin bilmesini istiyorum. Bu ülkenin tek kurucusu ve  tek başkomutanıdır. Atamızın dediği gibi ne düşündüğünüzü değil, nasıl düşündüğünüzü bize öğretti. Kendisini tekrar rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet olsun. Sonsuzluğa  kadar da kendisini özlemle, minnetle, şükranla anacağız' dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Bozdoğan, Sanatçı Dilek Türkan'a çiçek ve hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.