Engin 'Sanayimizin Gelişeceğine İnanıyoruz'

31.05.2019 - 16:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Engin 'Sanayimizin Gelişeceğine İnanıyoruz'

MESİAD Başkanı Hasan Engin, yeniden Başkanlığına MTOSB seçilen Sabri Tekli’yi tebrik ederek, “Demokratik bir seçim oldu, yeni dönemde de sanayimizin gelişeceğine inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 14. Olağan Genel Kurul’unda Sabri Tekli yeniden başkanlığa seçildi. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Tekli’yi tebrik etti.    “Seçimlerin Mersin'e ve MTOSB'ye hayırlı olmasını diliyorum” diyen Başkan Engin, “Demokratik bir ortamda kaybedeni olmayan bir seçim oldu. Ele ele vererek sanayimizin gelişmesi hususunda çalışacağız. 5 binlik planlarda sanayi alanlarının içinde olduğu ikinci etap planların acilen uygulamaya açılmasını yerel yönetimlerden bekliyoruz” dedi.   Sanayi alanlarının ulaşım sorunlarına da değinen Engin, “En önemli sorunlarından birisi de ulaşımdır. Çalışmaları devam eden otoban-OSB bağlantı yolunun tamamlanması ulaşıma katkı sunacaktır. 2. Çevreyolu’nun OSB’ye kadar acilen uzatılması için yerel yönetimlerin, bu yolun stratejik plan içerisine alınması yönünde çalışmalar başlatması, Devlet Demiryolları’nın organize sanayi bölgelerini kapsayacak demir yolu projelerinin hızlandırmasını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.   MTOSB Yönetim Kurulu listesi: Sabri Tekli Güral Savaştürk  Orhan Kahveci Halit Altun Kürşat Haddat Hasan Yıldırım Veysel Memiş Yılmaz Akyüz      
MESİAD Başkanı Hasan Engin, yeniden Başkanlığına MTOSB seçilen Sabri Tekli’yi tebrik ederek, “Demokratik bir seçim oldu, yeni dönemde de sanayimizin gelişeceğine inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 14. Olağan Genel Kurul’unda Sabri Tekli yeniden başkanlığa seçildi. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Tekli’yi tebrik etti.

 

 “Seçimlerin Mersin'e ve MTOSB'ye hayırlı olmasını diliyorum” diyen Başkan Engin, “Demokratik bir ortamda kaybedeni olmayan bir seçim oldu. Ele ele vererek sanayimizin gelişmesi hususunda çalışacağız. 5 binlik planlarda sanayi alanlarının içinde olduğu ikinci etap planların acilen uygulamaya açılmasını yerel yönetimlerden bekliyoruz” dedi.

 

Sanayi alanlarının ulaşım sorunlarına da değinen Engin, “En önemli sorunlarından birisi de ulaşımdır. Çalışmaları devam eden otoban-OSB bağlantı yolunun tamamlanması ulaşıma katkı sunacaktır. 2. Çevreyolu’nun OSB’ye kadar acilen uzatılması için yerel yönetimlerin, bu yolun stratejik plan içerisine alınması yönünde çalışmalar başlatması, Devlet Demiryolları’nın organize sanayi bölgelerini kapsayacak demir yolu projelerinin hızlandırmasını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

MTOSB Yönetim Kurulu listesi:

Sabri Tekli

Güral Savaştürk 

Orhan Kahveci

Halit Altun

Kürşat Haddat

Hasan Yıldırım

Veysel Memiş

Yılmaz Akyüz

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.