Erdemli Belediyesi Çiftçilerin Hep Yanında.

30.06.2020 - 17:17, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli Belediyesi Çiftçilerin Hep Yanında.

Erdemli Belediyesi çiftçilerin yardımına koşmaya devam ediyor. Harfilli Mahallesinde kış aylarında bozulan yolların güzergahlarına büz döşeyen Erdemli Belediyesi çiftçinin, üretim yolundaki engellerini bir bir kaldırıyor.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 0’dan 2500 rakımına kadar, her bölgede çiftçinin desteğine koşuyor. Çalışmaların adresi ise bu kez Harfilli mahallesiydi Ekipler kış aylarında sel nedeniyle bozulan, Harfilli mahallesi’nde bahçelerine ulaşamayan vatandaşlar için büz yapımı ve yol onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. İlçe ekonomisine katkı sunan her bireyin çok kıymetli olduğunu belirten ve ilçe ekonomisini pandemi sonrasında da canlandırmak adına; E-Ticaret, Kooperatif kurulması gibi önemli projeler başlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin kalkınması için yıl boyu çalışan çiftçilerin ve emeklerinin çok kıymetli olduğunu belirterek, çiftçilerin bahçelerine rahat bir şekilde ulaşabilmesi adına her türlü çalışmayı yapacaklarını ve çiftçilerin üretim yolundaki engelleri bir bir kaldırmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Erdemli Belediyesi çiftçilerin yardımına koşmaya devam ediyor. Harfilli Mahallesinde kış aylarında bozulan yolların güzergahlarına büz döşeyen Erdemli Belediyesi çiftçinin, üretim yolundaki engellerini bir bir kaldırıyor.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 0’dan 2500 rakımına kadar, her bölgede çiftçinin desteğine koşuyor. Çalışmaların adresi ise bu kez Harfilli mahallesiydi

Ekipler kış aylarında sel nedeniyle bozulan, Harfilli mahallesi’nde bahçelerine ulaşamayan vatandaşlar için büz yapımı ve yol onarım çalışmalarını gerçekleştirdi.

İlçe ekonomisine katkı sunan her bireyin çok kıymetli olduğunu belirten ve ilçe ekonomisini pandemi sonrasında da canlandırmak adına; E-Ticaret, Kooperatif kurulması gibi önemli projeler başlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin kalkınması için yıl boyu çalışan çiftçilerin ve emeklerinin çok kıymetli olduğunu belirterek, çiftçilerin bahçelerine rahat bir şekilde ulaşabilmesi adına her türlü çalışmayı yapacaklarını ve çiftçilerin üretim yolundaki engelleri bir bir kaldırmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.