Erdemli ‘de Sağanak Yağış Etkili Oldu

15.12.2020 - 19:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli ‘de Sağanak Yağış Etkili Oldu

Erdemli’ de etkili olan fırtınayla birlikte metrelerce yükselen dalgalar, sahil yolunu kum ve taşlarla doldurdu.

Teyakkuzda olan Belediye ekipleri, yola saçılan taş ve kumları temizlemek için harekete geçti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ‘da ekiplerce yürütülen çalışmaları bizzat yerinde takip etti. “Erdemli Belediyesi Teyakkuz Halinde” Etkili olan sağanak yağış nedeniyle, Erdemli Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde. Ekip olarak görevlerinin başında olduklarını, an ve an bütün bölgeleri takip ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'nin alt yapısı en sağlam kentlerden biri olduğunu belirtti. ‘Doğal afetin karşısında duracak bir güç yok’ diyen Başkan Tollu, "Şu anda Toprak su Tesislerindeyiz, buranın alt yapısını düzenledik ama açık deniz olduğu için dalga hızlı bir şekilde karaya vuruyor ve kıyıyı tahrip ediyor. Belediye garajında kurduğumuz sistemle, arkadaşlarımız şu anda iş makinalarıyla tırların üzerinde teyakkuz halinde. En ufak bir sıkıntıda, olaya müdahale edebilecek durumdayız. Bizim amacımız bu sıkıntıyı, en az hasarla atlatmak. Allah afetinden korusun diyoruz. Gücümüz nispetinde alınabilecek bütün tedbirleri almış durumdayız” diye konuştu.
Erdemli’ de etkili olan fırtınayla birlikte metrelerce yükselen dalgalar, sahil yolunu kum ve taşlarla doldurdu.

Teyakkuzda olan Belediye ekipleri, yola saçılan taş ve kumları temizlemek için harekete geçti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ‘da ekiplerce yürütülen çalışmaları bizzat yerinde takip etti.
“Erdemli Belediyesi Teyakkuz Halinde”
Etkili olan sağanak yağış nedeniyle, Erdemli Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde. Ekip olarak görevlerinin başında olduklarını, an ve an bütün bölgeleri takip ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'nin alt yapısı en sağlam kentlerden biri olduğunu belirtti. ‘Doğal afetin karşısında duracak bir güç yok’ diyen Başkan Tollu, "Şu anda Toprak su Tesislerindeyiz, buranın alt yapısını düzenledik ama açık deniz olduğu için dalga hızlı bir şekilde karaya vuruyor ve kıyıyı tahrip ediyor. Belediye garajında kurduğumuz sistemle, arkadaşlarımız şu anda iş makinalarıyla tırların üzerinde teyakkuz halinde. En ufak bir sıkıntıda, olaya müdahale edebilecek durumdayız. Bizim amacımız bu sıkıntıyı, en az hasarla atlatmak. Allah afetinden korusun diyoruz. Gücümüz nispetinde alınabilecek bütün tedbirleri almış durumdayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.