Forum Mersin’e TSE Güvenli Hizmet Belgesi

23.11.2020 - 16:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Forum Mersin’e TSE Güvenli Hizmet Belgesi

Forum Mersin Alışveriş Merkezinde hijyen ve toplum sağlığı kriterlerinin karşılandığı, TSE tarafından verilen “COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi.

Forum Mersin’in “güvenilir, salgından etkilenmeyen ve hijyenik” çalışma ve alışveriş ortamları sunduğu böylece belgelenmiş oldu. COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı ile resmi makamların yönergeleri doğrultusunda her türlü tedbirin alındığı Forum Mersin’de sağlık ve hijyen standartları, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile TSE’nin ortaklaşa başlattığı, alışveriş merkezlerine güvenli alışveriş sertifikası verilmesi ve belgelendirme çalışmaları kapsamında yapılan başvuru sonucunda, TSE’nin belirlediği hijyen ve toplum sağlığı kriterlerini karşıladığı belirlenen Multi Turkey bünyesindeki; Forum Mersin, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” almaya hak kazandı. Böylece Forum Mersin’in  “güvenilir, salgından etkilenmeyen ve hijyenik” çalışma ortamları oluşturmak amacıyla TSE tarafından hazırlanan kılavuzdaki koşulları yerine getirdiği, sağlıklı ve güvenli bir alışveriş ve yaşam ortamı sunduğu tescillenmiş oldu.
Forum Mersin Alışveriş Merkezinde hijyen ve toplum sağlığı kriterlerinin karşılandığı, TSE tarafından verilen “COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi.

Forum Mersin’in “güvenilir, salgından etkilenmeyen ve hijyenik” çalışma ve alışveriş ortamları sunduğu böylece belgelenmiş oldu.


COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı ile resmi makamların yönergeleri doğrultusunda her türlü tedbirin alındığı Forum Mersin’de sağlık ve hijyen standartları, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile TSE’nin ortaklaşa başlattığı, alışveriş merkezlerine güvenli alışveriş sertifikası verilmesi ve belgelendirme çalışmaları kapsamında yapılan başvuru sonucunda, TSE’nin belirlediği hijyen ve toplum sağlığı kriterlerini karşıladığı belirlenen Multi Turkey bünyesindeki; Forum Mersin, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” almaya hak kazandı. Böylece Forum Mersin’in  “güvenilir, salgından etkilenmeyen ve hijyenik” çalışma ortamları oluşturmak amacıyla TSE tarafından hazırlanan kılavuzdaki koşulları yerine getirdiği, sağlıklı ve güvenli bir alışveriş ve yaşam ortamı sunduğu tescillenmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.