Görünmeyen Kahramanlardan Başkan Tarhan’a Teşekkür Çiçeği

11.01.2019 - 17:21, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Görünmeyen Kahramanlardan Başkan Tarhan’a Teşekkür Çiçeği

Mevsim şartları ne olursa olsun, henüz şehir uykudayken yola çıkarak, çöpleri temizleyen Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, Başkan Tarhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sırtçı olarak tabir edilen ve çöp kamyonu arkasında görev yapan temizlik çalışanları,  geçtiğimiz günlerde DİSK Genel İş ile yapılan sözleşme ile çalışanlara verilen zam nedeniyle teşekkür ederek Başkan Tarhan’a çiçek sundu. Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Güneş’in de hazır bulunduğu ziyarette çalışanlar, “Sadece zamla ilgili değil, her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür etmek istedik. Sabah erken saatlerde ziyaretimize gelerek, bizi onurlandırıyorsunuz. Haklarımızı almamızda bizden yana tavır alıyorsunuz. Verdiğiniz tüm destekler için teşekkür etmeye geldik” dedi. MEZİTLİ’YE DEĞER KATTIĞIMIZ ZAMAN MERSİN’DE GÜÇLENİYOR Görev yaparken her zaman çalışandan yana tavır alan bir başkan olmaya gayret gösterdiğini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Sendika ile yapılan sözleşme gereği bu zammı biz vermedik siz hak ederek aldınız. Siz çalıştınız, alnınızı ve sırtınızı terleterek hak ettiniz. Her zaman söylediğim gibi burada ne varsa onu paylaşacağız.  Belediye kazanırsa, güçlü olursa herkes kazanır. Mezitli’ye değer kattığımız zaman Mersin’de güçleniyor. Belediye güçlü olursa daha çok özlük hakkı ve maaş vererek çalışanı da güçlü olacaktır. Her zaman savunduğum şey temizlik işçilerinin benim için ayrı bir yeri vardır. Güneşte, yağmurda, çamurda, soğukta, herkes eşiyle, çocuğuyla sıcak yuvasında zaman geçirirken, sizler gece sokakta çalışıyorsunuz. Verdiğimiz ücret yeterli değil elbette. Sendika olmasa da bu parayı vermeyi planlamıştık. Önümüzde ki süreçte de sendika talep etmese de daha güçlü bir belediye olursak daha önce yaptığımız gibi çalışanımıza daha fazlasını vereceğiz. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz herkesi olduğu gibi belediyemizi de etkiledi. Önümüzde ki süreçte belediye daha iyi yerde olacaktır” dedi.  
Mevsim şartları ne olursa olsun, henüz şehir uykudayken yola çıkarak, çöpleri temizleyen Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, Başkan Tarhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sırtçı olarak tabir edilen ve çöp kamyonu arkasında görev yapan temizlik çalışanları,  geçtiğimiz günlerde DİSK Genel İş ile yapılan sözleşme ile çalışanlara verilen zam nedeniyle teşekkür ederek Başkan Tarhan’a çiçek sundu. Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Güneş’in de hazır bulunduğu ziyarette çalışanlar, “Sadece zamla ilgili değil, her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür etmek istedik. Sabah erken saatlerde ziyaretimize gelerek, bizi onurlandırıyorsunuz. Haklarımızı almamızda bizden yana tavır alıyorsunuz. Verdiğiniz tüm destekler için teşekkür etmeye geldik” dedi.

MEZİTLİ’YE DEĞER KATTIĞIMIZ ZAMAN MERSİN’DE GÜÇLENİYOR

Görev yaparken her zaman çalışandan yana tavır alan bir başkan olmaya gayret gösterdiğini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Sendika ile yapılan sözleşme gereği bu zammı biz vermedik siz hak ederek aldınız. Siz çalıştınız, alnınızı ve sırtınızı terleterek hak ettiniz. Her zaman söylediğim gibi burada ne varsa onu paylaşacağız.  Belediye kazanırsa, güçlü olursa herkes kazanır. Mezitli’ye değer kattığımız zaman Mersin’de güçleniyor. Belediye güçlü olursa daha çok özlük hakkı ve maaş vererek çalışanı da güçlü olacaktır. Her zaman savunduğum şey temizlik işçilerinin benim için ayrı bir yeri vardır. Güneşte, yağmurda, çamurda, soğukta, herkes eşiyle, çocuğuyla sıcak yuvasında zaman geçirirken, sizler gece sokakta çalışıyorsunuz. Verdiğimiz ücret yeterli değil elbette. Sendika olmasa da bu parayı vermeyi planlamıştık. Önümüzde ki süreçte de sendika talep etmese de daha güçlü bir belediye olursak daha önce yaptığımız gibi çalışanımıza daha fazlasını vereceğiz. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz herkesi olduğu gibi belediyemizi de etkiledi. Önümüzde ki süreçte belediye daha iyi yerde olacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.