Gündoğdu, 'Mezitli’de Fark Yaratacak, Özgün Projeleri Hayata Geçireceğiz

16.11.2018 - 10:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Gündoğdu, 'Mezitli’de Fark Yaratacak, Özgün Projeleri Hayata Geçireceğiz

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Av. Ayla Gündoğdu, mutlu, refah seviyesi yükselmiş, üretimde markalaşmış kendi kendini kalkındıran ve ülke ekonomisine katkıda bulunan, rant kaygısı olmayan bir belediyecilik anlayışında olduklarını belirtirken ‘’ Hedefimiz Mezitli’de fark yaratmak ve özgün projeleri hayata geçirmek’’ dedi.

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Av. Ayla Gündoğdu, kentin kuzey büyümesini tamamlayıp batıya doğru açılmasıyla çok daha zengin, renkli ve farklı demografik yapının etkisiyle bambaşka bir Mezitli olduğuna işaret etti. " Mezitli’de insan odaklı projelerle çözümler üreteceğiz" Gündoğdu, " Mezitli “Mersin’ in gülümseyen yüzü” ve  güneşi, plajları , denizi, doğal dinlence, eğlence, huzur vahası…İnsanlar kilometrelerce uzaktaki iş yerlerine her gün gidip gelme çilesini göze alarak Mezitli’ de yaşamayı bu nedenle tercih ediyorlar. Bu yüzden gelişmekte olan Mezitli’de insan odaklı projelerle kimsenin siyasi görüşüne bakmaksızın çözümler üreteceğiz. " Halka karşı şeffaf ve hesap veren bir başkan olmak için adayım" Adil bir dağılım çerçevesinde modern, güler yüzlü, yeterince yeşile sahip yeni mekânlar belediye eliyle kazandıracaklarını belirten Gündoğdu, " Şeffaflık, hesap verilebilirlik ve birlikte yönetme üçlüsü günümüzün katılımcı belediyeciliğinin olmazsa olmazıdır.Kentimizin sorunlarında kent dinamikleri ve yurttaşlarımızla ortak akıl oluşturmak, çözümler üretmek,bunları eyleme dönüştürmek ve halka karşı şeffaf ve hesap veren bir başkan olmak için adayım’’ dedi. "Özgün projeleri hayata geçireceğiz" Mezitli’de hayata geçirmek için özgün projeler geliştirdiklerini belirten Gündoğdu, " Mezitli’ deki sağlık ocaklarının fiziki mekân açısından yeterliliğe ulaşması ve kaliteli hizmetin sağlanması için çalışmalar yapacağız. Bunların dışında eğitimde büyük, her türlü sosyal olanağın yer aldığı spor alanları, kütüphaneleri, dijital her türlü çalışmanın yapılabileceği ortamlar, kültür merkezleri, etkinliklerin sergilendiği toplantı salonlarının yer aldığı çağdaş kampus projelerini belediye kamu işbirliği ile hayata geçireceğiz ve buraları sadece öğrencilere değil, çevrede yaşayan herkese açılabilecek imkanları sağlayacağız. Taziye geleneği gibi sosyal gerçekliklere yeni bir anlayış getireceğiz.  Taziye çadırları gibisinden miadını doldurmuş ortamlar yerine, her türlü sosyal faaliyeti de içinde barındıran sosyal evler projelerini hayata geçireceğiz. Semt pazarları tüm ilçe halkına model örnek olacak biçimde güneş enerji üretim merkezlerine dönüştürülecek . " dedi Çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza özgüvenli ve özgürce kendilerini ifade edebilecekleri yeni iş ve yeni yaşam alanları yaratacaklarını önemle vurgulayan Gündoğdu, " Çocuklarımıza yaratıcılığı ve düşünmeyi sağlayacak ortamlar, Gençlerimizin kendilerini özgüvende hissedecekleri ve özgürce kendilerini anlatacaklar. Kadınlarımıza gerçekçi fark yaratacak projeler kazandıracağız." dedi, Gündoğdu; ‘Birlikte yaşıyorsak birlikte karar vermeliyiz’ anlayışı ile yola çıktıklarını söyleyerek " Bir sokaktan mahalleye, semtten ilçeye kadar sokak kaldırımından tutun da , semtlere spor alanı, oyun parklarına kadar yapılacak tüm yatırımların tercihi için kademeli olarak mutlaka yatırımdan etkilenecek ilçe sakinleri ile referanduma başvuracağız.’’ şeklinde konuştu.
CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Av. Ayla Gündoğdu, mutlu, refah seviyesi yükselmiş, üretimde markalaşmış kendi kendini kalkındıran ve ülke ekonomisine katkıda bulunan, rant kaygısı olmayan bir belediyecilik anlayışında olduklarını belirtirken ‘’ Hedefimiz Mezitli’de fark yaratmak ve özgün projeleri hayata geçirmek’’ dedi.

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Av. Ayla Gündoğdu, kentin kuzey büyümesini tamamlayıp batıya doğru açılmasıyla çok daha zengin, renkli ve farklı demografik yapının etkisiyle bambaşka bir Mezitli olduğuna işaret etti.

" Mezitli’de insan odaklı projelerle çözümler üreteceğiz"

Gündoğdu, " Mezitli “Mersin’ in gülümseyen yüzü” ve  güneşi, plajları , denizi, doğal dinlence, eğlence, huzur vahası…İnsanlar kilometrelerce uzaktaki iş yerlerine her gün gidip gelme çilesini göze alarak Mezitli’ de yaşamayı bu nedenle tercih ediyorlar. Bu yüzden gelişmekte olan Mezitli’de insan odaklı projelerle kimsenin siyasi görüşüne bakmaksızın çözümler üreteceğiz.

" Halka karşı şeffaf ve hesap veren bir başkan olmak için adayım"

Adil bir dağılım çerçevesinde modern, güler yüzlü, yeterince yeşile sahip yeni mekânlar belediye eliyle kazandıracaklarını belirten Gündoğdu, " Şeffaflık, hesap verilebilirlik ve birlikte yönetme üçlüsü günümüzün katılımcı belediyeciliğinin olmazsa olmazıdır.Kentimizin sorunlarında kent dinamikleri ve yurttaşlarımızla ortak akıl oluşturmak, çözümler üretmek,bunları eyleme dönüştürmek ve halka karşı şeffaf ve hesap veren bir başkan olmak için adayım’’ dedi.

"Özgün projeleri hayata geçireceğiz"

Mezitli’de hayata geçirmek için özgün projeler geliştirdiklerini belirten Gündoğdu, " Mezitli’ deki sağlık ocaklarının fiziki mekân açısından yeterliliğe ulaşması ve kaliteli hizmetin sağlanması için çalışmalar yapacağız. Bunların dışında eğitimde büyük, her türlü sosyal olanağın yer aldığı spor alanları, kütüphaneleri, dijital her türlü çalışmanın yapılabileceği ortamlar, kültür merkezleri, etkinliklerin sergilendiği toplantı salonlarının yer aldığı çağdaş kampus projelerini belediye kamu işbirliği ile hayata geçireceğiz ve buraları sadece öğrencilere değil, çevrede yaşayan herkese açılabilecek imkanları sağlayacağız. Taziye geleneği gibi sosyal gerçekliklere yeni bir anlayış getireceğiz.  Taziye çadırları gibisinden miadını doldurmuş ortamlar yerine, her türlü sosyal faaliyeti de içinde barındıran sosyal evler projelerini hayata geçireceğiz. Semt pazarları tüm ilçe halkına model örnek olacak biçimde güneş enerji üretim merkezlerine dönüştürülecek . " dedi

Çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza özgüvenli ve özgürce kendilerini ifade edebilecekleri yeni iş ve yeni yaşam alanları yaratacaklarını önemle vurgulayan Gündoğdu, " Çocuklarımıza yaratıcılığı ve düşünmeyi sağlayacak ortamlar, Gençlerimizin kendilerini özgüvende hissedecekleri ve özgürce kendilerini anlatacaklar. Kadınlarımıza gerçekçi fark yaratacak projeler kazandıracağız." dedi,

Gündoğdu; ‘Birlikte yaşıyorsak birlikte karar vermeliyiz’ anlayışı ile yola çıktıklarını söyleyerek " Bir sokaktan mahalleye, semtten ilçeye kadar sokak kaldırımından tutun da , semtlere spor alanı, oyun parklarına kadar yapılacak tüm yatırımların tercihi için kademeli olarak mutlaka yatırımdan etkilenecek ilçe sakinleri ile referanduma başvuracağız.’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.