Halk kart ocak ayı tutarı ve öğrenim taksitleri yatırıldı

22.01.2020 - 19:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Halk kart ocak ayı tutarı ve öğrenim taksitleri yatırıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem öğrencilerin hem de Halk Kart sahiplerinin yüzünü güldürdü. 1000 TL’den 1250 TL’ye çıkarılan ve 7 bin 200 öğrencinin faydalandığı öğrenim yardımının 200 TL’lik üçüncü taksiti öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. İhtiyaç sahibi 6 bin 800 vatandaşın faydalandığı Halk Kartlar’a da Ocak ayı tutarları yüklendi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 1000 TL’den 1250 TL’ye çıkarılan ve 7 bin 200 öğrencinin faydalandığı öğrenim yardımının 200 TL’lik üçüncü taksiti öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. İhtiyaç sahibi 6 bin 800 vatandaşın faydalandığı Halk Kartlar’a da Ocak ayı tutarları yüklendi.   Öğrencilerin yüzü gülüyor Başkan Seçer’in göreve gelir gelmez ilk icraatlarından biri olan ve öğrenim yardımının 200 TL’lik üçüncü taksiti üniversite öğrencilerinin hesabına yatırıldı. Tasarruf tedbirlerinin dışında tutulan öğrenciler için toplamda 1250 TL’lik öğrenim yardımının ilk taksidi Kasım ayında, ikinci taksidi ise yeni yıla girmeden hemen önce hesaplara yatırılmıştı. Ocak ayı taksiti olan 200 TL’lik üçüncü taksitle öğrenciler ihtiyaçlarını karşılayabilecek.   Halk Kartlar’a da paralar yüklendi Büyükşehir Belediyesi’nden bir müjde de Halk Kart sahipleri için geldi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Halk Kart projesinin Ocak ayı tutarı hesaplara yatırıldı. Yaklaşık 6 bin 800 ihtiyaç sahibinin yararlandığı Halk Kartlar’a Ocak ayı için yaklaşık 800 bin TL yüklendi. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, hesaplarına yatırılan parayla belirlenen marketlerden alışveriş yaparak hem ihtiyaçlarını karşılayacak, hem de esnafa nefes aldıracak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem öğrencilerin hem de Halk Kart sahiplerinin yüzünü güldürdü. 1000 TL’den 1250 TL’ye çıkarılan ve 7 bin 200 öğrencinin faydalandığı öğrenim yardımının 200 TL’lik üçüncü taksiti öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. İhtiyaç sahibi 6 bin 800 vatandaşın faydalandığı Halk Kartlar’a da Ocak ayı tutarları yüklendi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 1000 TL’den 1250 TL’ye çıkarılan ve 7 bin 200 öğrencinin faydalandığı öğrenim yardımının 200 TL’lik üçüncü taksiti öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. İhtiyaç sahibi 6 bin 800 vatandaşın faydalandığı Halk Kartlar’a da Ocak ayı tutarları yüklendi.

 

Öğrencilerin yüzü gülüyor

Başkan Seçer’in göreve gelir gelmez ilk icraatlarından biri olan ve öğrenim yardımının 200 TL’lik üçüncü taksiti üniversite öğrencilerinin hesabına yatırıldı.

Tasarruf tedbirlerinin dışında tutulan öğrenciler için toplamda 1250 TL’lik öğrenim yardımının ilk taksidi Kasım ayında, ikinci taksidi ise yeni yıla girmeden hemen önce hesaplara yatırılmıştı. Ocak ayı taksiti olan 200 TL’lik üçüncü taksitle öğrenciler ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

 

Halk Kartlar’a da paralar yüklendi

Büyükşehir Belediyesi’nden bir müjde de Halk Kart sahipleri için geldi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Halk Kart projesinin Ocak ayı tutarı hesaplara yatırıldı.

Yaklaşık 6 bin 800 ihtiyaç sahibinin yararlandığı Halk Kartlar’a Ocak ayı için yaklaşık 800 bin TL yüklendi. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, hesaplarına yatırılan parayla belirlenen marketlerden alışveriş yaparak hem ihtiyaçlarını karşılayacak, hem de esnafa nefes aldıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.