Hamit Tuna, Mevlid Kandilini kutladı

19.11.2018 - 13:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hamit Tuna, Mevlid Kandilini kutladı

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Alemi’nin Kandili’ni kutladı.

Bu gece gece idrak edeceğimiz bu mübarek gecenin alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya teşrif edişinin 1447’nci yıldönümü olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Mevlid Kandili, Peygamberimizin (S.A.V.) yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Yüce Allah’ın rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dualarımızın kabul olduğu bu günlerde birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmalıyız” dedi. “Bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak dualarımızın kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ederim” diyen Başkan Tuna; “Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin ve Mersinli hemşehrilerimin mübarek Mevlid  Kandili’ni kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur getirmesini ve tüm dünyada barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Alemi’nin Kandili’ni kutladı.

Bu gece gece idrak edeceğimiz bu mübarek gecenin alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya teşrif edişinin 1447’nci yıldönümü olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Mevlid Kandili, Peygamberimizin (S.A.V.) yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Yüce Allah’ın rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dualarımızın kabul olduğu bu günlerde birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmalıyız” dedi.

“Bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak dualarımızın kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ederim” diyen Başkan Tuna; “Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin ve Mersinli hemşehrilerimin mübarek Mevlid  Kandili’ni kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur getirmesini ve tüm dünyada barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.