Hasan Arslan 'Gazeteciler, Halkın Müşterek Sesidir'

09.01.2019 - 11:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hasan Arslan 'Gazeteciler, Halkın Müşterek Sesidir'

Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekili Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’yle ilgili bir mesaj yayınladı.

Arslan Mesajında; demokrasinin vazgeçilmez unsuru, kamuoyunun gözü kulağı olan; doğru, tarafsız, objektif, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeden tüm gazetecilerin bu özel günlerini kutladı. Hasan Arslan, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi, ’Basın milletin müşterek sesidir.’ zaman kavramı olmaksızın zor şartlarda görev yapan basın mensuplarımız şehrimizin, ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktarmak adına özveriyle görev yapmaktadır. Basın kuruluşlarımızın daha özgür bir Türkiye adına verdiği mücadelede her zaman gazetecilerimizin yanındayız. Bu düşüncelerle tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.  
Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekili Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’yle ilgili bir mesaj yayınladı.

Arslan Mesajında; demokrasinin vazgeçilmez unsuru, kamuoyunun gözü kulağı olan; doğru, tarafsız, objektif, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeden tüm gazetecilerin bu özel günlerini kutladı.

Hasan Arslan, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi, ’Basın milletin müşterek sesidir.’ zaman kavramı olmaksızın zor şartlarda görev yapan basın mensuplarımız şehrimizin, ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktarmak adına özveriyle görev yapmaktadır. Basın kuruluşlarımızın daha özgür bir Türkiye adına verdiği mücadelede her zaman gazetecilerimizin yanındayız. Bu düşüncelerle tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.