Hasan Arslan Öğretmenler Gününü Kutladı

23.11.2018 - 10:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hasan Arslan Öğretmenler Gününü Kutladı

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan "Öğretmenler bir toplumun içindeki en saygıdeğer kişilerdir. Öğretmenlerin değeri ve saygınlığının arttırılması, toplumların geleceğinin teminatıdır. Öğretmenlerimizi bu onurlu mesleği başarı ile devam ettirdikleri için kutluyorum" dedi

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan Mersin’de Düzenlenen Öğretmenler günü etkinliğine katıldı. Törende bir konuşma yapan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan şunları söyledi. Eğitimdeki esas amaç; topluma faydalı, kültürlü, faziletli fertler kazandırmaktır.Bu kazanımların en büyük sorumlu ve görevlileri öğretmenlerimizdir.Öğretmenler bir toplumun içindeki en saygıdeğer kişilerdir. Öğretmenlerin değeri ve saygınlığının arttırılması, toplumların geleceğinin teminatıdır.Toplumların yaşaması, maddi ve manevi gücüne bağlıdır. Bu gücü körpe dimağlara aşılayacak olanlar siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Öğretmenlerin elinde yoğrulmamış bir hamur olan gençlik; şekil bulur. Bireysel çabalarla elde edilmiş başarıların "başarılı toplum" hedefi olması için yeterli olmadığını biliyoruz. Toplumsal başarıların da ancak iyi eğitim ve öğretim ile olabileceğinin Arslan ailesi olarak farkındayız , ve bunun içinde her türlü eğitim projelerinin içinde yer almaktayız dedi. Mahmut Arslan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Kamil Salcı ise öğretmenlik mesleğinin, mesleklerin en kutsalı olduğuna vurgu yaparak, "Özveri ister, yurtseverlik ister. Öğretmen, karşılıksız vermeyi bilen bireyledir. Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmenlerimizi bu onurlu mesleği başarı ile devam ettirdikleri için kutluyorum" ifadelerini kullandı. Müzik eşliğinde devam eden gecede, öğretmenler gönüllerince eğlendiler..  
Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan "Öğretmenler bir toplumun içindeki en saygıdeğer kişilerdir. Öğretmenlerin değeri ve saygınlığının arttırılması, toplumların geleceğinin teminatıdır. Öğretmenlerimizi bu onurlu mesleği başarı ile devam ettirdikleri için kutluyorum" dedi

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan Mersin’de Düzenlenen Öğretmenler günü etkinliğine katıldı. Törende bir konuşma yapan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan şunları söyledi.

Eğitimdeki esas amaç; topluma faydalı, kültürlü, faziletli fertler kazandırmaktır.Bu kazanımların en büyük sorumlu ve görevlileri öğretmenlerimizdir.Öğretmenler bir toplumun içindeki en saygıdeğer kişilerdir. Öğretmenlerin değeri ve saygınlığının arttırılması, toplumların geleceğinin teminatıdır.Toplumların yaşaması, maddi ve manevi gücüne bağlıdır. Bu gücü körpe dimağlara aşılayacak olanlar siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Öğretmenlerin elinde yoğrulmamış bir hamur olan gençlik; şekil bulur.

Bireysel çabalarla elde edilmiş başarıların "başarılı toplum" hedefi olması için yeterli olmadığını biliyoruz. Toplumsal başarıların da ancak iyi eğitim ve öğretim ile olabileceğinin Arslan ailesi olarak farkındayız , ve bunun içinde her türlü eğitim projelerinin içinde yer almaktayız dedi.

Mahmut Arslan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Kamil Salcı ise öğretmenlik mesleğinin, mesleklerin en kutsalı olduğuna vurgu yaparak, "Özveri ister, yurtseverlik ister. Öğretmen, karşılıksız vermeyi bilen bireyledir. Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmenlerimizi bu onurlu mesleği başarı ile devam ettirdikleri için kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Müzik eşliğinde devam eden gecede, öğretmenler gönüllerince eğlendiler..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.