Hasan Tüzün A.Adaylık başvurusunu yaptı

Siyaset 12.11.2018 - 07:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hasan Tüzün A.Adaylık başvurusunu yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün 31 mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mersin'de yıldızı parlayan Tüzün, 2014 Yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Meclis Üyesi olarak Mersin'in Akdeniz İlçesine hizmet etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün 31 mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mersin'de yıldızı parlayan Tüzün, 2014 Yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Meclis Üyesi olarak Mersin'in Akdeniz İlçesine  hizmet etti. Dün olduğu gibi bugün de teşkilatının yanında olan Tüzün, Akdeniz'in çehresini değiştirecek projeleriyle dikkat çekerken, gerek parti tabanında gereke halkın benimsediği bir aday adayı oldu. Mersin'e ve Akdeniz'e daha çok hizmet vermek istediğini belirten Hasan Tüzün, yerel seçimlere kısa bir süre kala şimdi adı Akdeniz Belediye Başkanlığı için konuşuluyor. Akdeniz'in sevilen ismi olması, küçük bir Türkiye olan ve her kesimden insanları barındıran Mersin'de ve özellikle Akdeniz'de herkes tarafından tanınması ve kabul görmesi ve de bugüne kadar aidiyet duygusunu en üst düzeyde tutarak partisi ve  ülkesi için her türlü çalışmayı, desteği veren Tüzün için "en uygun aday olarak Akdeniz'e aranan kan bulundu" deniliyor.  
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün 31 mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mersin'de yıldızı parlayan Tüzün, 2014 Yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Meclis Üyesi olarak Mersin'in Akdeniz İlçesine hizmet etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün 31 mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mersin'de yıldızı parlayan Tüzün, 2014 Yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Meclis Üyesi olarak Mersin'in Akdeniz İlçesine  hizmet etti.

Dün olduğu gibi bugün de teşkilatının yanında olan Tüzün, Akdeniz'in çehresini değiştirecek projeleriyle dikkat çekerken, gerek parti tabanında gereke halkın benimsediği bir aday adayı oldu.

Mersin'e ve Akdeniz'e daha çok hizmet vermek istediğini belirten Hasan Tüzün, yerel seçimlere kısa bir süre kala şimdi adı Akdeniz Belediye Başkanlığı için konuşuluyor. Akdeniz'in sevilen ismi olması, küçük bir Türkiye olan ve her kesimden insanları barındıran Mersin'de ve özellikle Akdeniz'de herkes tarafından tanınması ve kabul görmesi ve de bugüne kadar aidiyet duygusunu en üst düzeyde tutarak partisi ve  ülkesi için her türlü çalışmayı, desteği veren Tüzün için "en uygun aday olarak Akdeniz'e aranan kan bulundu" deniliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.