Hasan Tüzün Cumhuriyet Bayramını kutladı

27.10.2018 - 17:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hasan Tüzün Cumhuriyet Bayramını kutladı

Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Hasan Tüzün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı

Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Hasan Tüzün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Tüzün yayınladığı kutlama mesajında şunları söyledi: Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’in, 95. Yılını kutlamanın mutluluğu ve gururu içindeyiz. Milletimiz bugünlere nasıl gelindiğini asla unutmayacak, milli benliğimize sahip çıkacak, insanlarımızın her bakımdan mutlu olduğu müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 'Bir tek şeye muhtacız çalışkan olmak' şiarıyla çalışarak, Cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü, en itibarlı, en önde gelen devletleri arasında bulundurmak vazgeçilmez ilk hedefimizdir.29 ekim Cumhuriyetin ilanı Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük kazanımıdır. Cumhuriyet’e sahip çıkmak herkesin ve toplumun tüm kesimlerinin boynunun borcudur. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım.”  
Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Hasan Tüzün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı

Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Hasan Tüzün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Tüzün yayınladığı kutlama mesajında şunları söyledi:

Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’in, 95. Yılını kutlamanın mutluluğu ve gururu içindeyiz. Milletimiz bugünlere nasıl gelindiğini asla unutmayacak, milli benliğimize sahip çıkacak, insanlarımızın her bakımdan mutlu olduğu müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 'Bir tek şeye muhtacız çalışkan olmak' şiarıyla çalışarak, Cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü, en itibarlı, en önde gelen devletleri arasında bulundurmak vazgeçilmez ilk hedefimizdir.29 ekim Cumhuriyetin ilanı Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük kazanımıdır. Cumhuriyet’e sahip çıkmak herkesin ve toplumun tüm kesimlerinin boynunun borcudur. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.