İbrahim Yücesoy, yeni yılı ve 3 Ocak Mersin'in Kurtuluş Yıldönümünü Kutladı

30.12.2020 - 10:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İbrahim Yücesoy, yeni yılı ve 3 Ocak Mersin'in Kurtuluş Yıldönümünü Kutladı

MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim YÜCESOY yayınladığı mesajda hem yeni yılı hem de 3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 99. yılını kutladı.

MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim YÜCESOY kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: Geride bıraktığımız 2020 yılına tüm Dünya’da yaşanan ve insanlığı tehdit eden COVİD 19 Pandemi süreci damgasını vurdu. Bu süreçte ülkemizin ve vatandaşlarımızın en az zararla atlatabilmesi için bir takım kısıtlamalar, önlemler alındı. Bu konuda duyduğumuz mesleki sorumluluk gereği; Makina Mühendisleri Odası İklimlendirme Teknik Kurulu tarafından hastane ve sağlık yapıları, oteller, alışveriş merkezleri, askeri ve lojistik yapılar, spor tesisleri-yüzme havuzları, okullar ve eğitim tesisleri, konutlar, fabrika ve endüstriyel tesisler, düğün salonu-restoran ve barlarda hangi teknik önlemlerin alınması ve neler yapılması gerektiği ile ilgili çalışmalar yapıldı. Yapılan bu çalışmaları MMO Mersin Şube olarak kitap haline dönüştürerek topluma açık kurum ve kuruluşlara ilettik. Ayrıca bu süreçte çalışmak zorunda olan Sağlık Çalışanları ve Üyelerimize destek olmak için Odamız tarafından siperlik imalatı yaptık ve kendilerine ulaştırdık. Tüm önlemlere rağmen maalesef istenmese de ölümle sonuçlanan vakalar oldu, salgın sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ve acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Sağlığın her şeyden önemli olduğunu hissettiğimiz bu yılda 2021 yılının öncelikle tüm Dünya’ya sağlık getirmesini diler, Ülkemizde ve Kentimizde barış, huzur ve ekonomik kalkınmaların yaşanacağı bir yıl olmasını ümit ederiz. Yeni yıla girdiğimiz bugünlerde Mersin’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılının coşkusunu ve mutluluğunu da yaşıyoruz. 3 Ocak; Mersin için, Mersinliler için onur ve gurur günüdür! Mersin halkı, 99 yıl önce vatanın her karış toprağında olduğu gibi, işgale teslim olmayacağını, esarete boyun eğmeyeceğini herkese göstermiştir. Zafer günümüz kutlu olsun!
MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim YÜCESOY yayınladığı mesajda hem yeni yılı hem de 3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 99. yılını kutladı.

MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim YÜCESOY kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Geride bıraktığımız 2020 yılına tüm Dünya’da yaşanan ve insanlığı tehdit eden COVİD 19 Pandemi süreci damgasını vurdu. Bu süreçte ülkemizin ve vatandaşlarımızın en az zararla atlatabilmesi için bir takım kısıtlamalar, önlemler alındı. Bu konuda duyduğumuz mesleki sorumluluk gereği; Makina Mühendisleri Odası İklimlendirme Teknik Kurulu tarafından hastane ve sağlık yapıları, oteller, alışveriş merkezleri, askeri ve lojistik yapılar, spor tesisleri-yüzme havuzları, okullar ve eğitim tesisleri, konutlar, fabrika ve endüstriyel tesisler, düğün salonu-restoran ve barlarda hangi teknik önlemlerin alınması ve neler yapılması gerektiği ile ilgili çalışmalar yapıldı. Yapılan bu çalışmaları MMO Mersin Şube olarak kitap haline dönüştürerek topluma açık kurum ve kuruluşlara ilettik. Ayrıca bu süreçte çalışmak zorunda olan Sağlık Çalışanları ve Üyelerimize destek olmak için Odamız tarafından siperlik imalatı yaptık ve kendilerine ulaştırdık. Tüm önlemlere rağmen maalesef istenmese de ölümle sonuçlanan vakalar oldu, salgın sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ve acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu hissettiğimiz bu yılda 2021 yılının öncelikle tüm Dünya’ya sağlık getirmesini diler, Ülkemizde ve Kentimizde barış, huzur ve ekonomik kalkınmaların yaşanacağı bir yıl olmasını ümit ederiz.

Yeni yıla girdiğimiz bugünlerde Mersin’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılının coşkusunu ve mutluluğunu da yaşıyoruz. 3 Ocak; Mersin için, Mersinliler için onur ve gurur günüdür! Mersin halkı, 99 yıl önce vatanın her karış toprağında olduğu gibi, işgale teslim olmayacağını, esarete boyun eğmeyeceğini herkese göstermiştir. Zafer günümüz kutlu olsun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.