İsmail Yerlikaya Toroslar Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladı

16.11.2018 - 22:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İsmail Yerlikaya Toroslar Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladı

31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler için Mersin Toroslar ilçesinde İsmail Yerlikaya’dan AK Parti Toroslar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu geldi.

16 Kasım Cuma günü ilk olarak AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığı’na Aday Adaylığı başvurusunu yapan Yerlikaya, ardından kalabalık bir toplulukla birlikte basın açıklamasını gerçekleştirdi. Yerel gazeteler, dergiler ve TV kanal temsilcileri yanı sıra muhabirlerin de katılımı ile ‘Toroslar Belediye Başkanlığı Aday Aday’lığını resmi olarak bildirdi. AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü, AK Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Kozan, AK Parti Toroslar Gençlik kolları, AK Parti ilçe teşkiletı, Dernek Başkanları, Esnaf, İşadamları ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluş üyeleri’nin eşliğinde yaptığı açıklamada Yerlikaya; ‘’Toroslar Belediye Başkanlığı Aday Adaylık başvurumu yaptığım bugün de bizleri yalnız bırakmadığınız ve çoşkulu şekilde desteklediğiniz için teşekkür ederim. Hizmet için, yaşanabilir bir Toroslar için, bölgemizi hakkettiği modern şehircilik anlayışına kavuşturmak için, yerel yönetimleri iyi bilen bir kardeşiniz olarak ben de varım diyorum. Partimizde Aday Adaylığının çokluğu bizim zenginliğimizin göstergesidir. Torosları AK Belediyecilik ile buluşturma arzumuzdandır. Hangi dava arkadaşımız aday olursa bilin ki hep beraber yine Toroslar için var gücümüzle çalışacağız. Projelerimiz hazır, Biz Hazırız.  Vakit Toroslar Vakti, Vakit Ak Parti Vakti, Torosları hakkettiği modern şehircilik anlayışı , çağımızın gerektirdikleri gibi yönetmek, örnek, huzurlu bir cazibe merkezine dönüştürmek istiyoruz. Biz buna inanıyoruz ve elimizi taşın altına koyuyoruz. Şimdiden partimize, Toroslara ve ülkemize hayırlı olsun. Burada bulunan tüm dostlarımıza katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım’ diyerek toplantıyı noktaladı. Ardından, basın mensupları ve gelen katılımcılarla ile birebir ilgilenerek, teşekkür eden Yerlikaya, herkesin gönlünde şimdiden yer etti.    
31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler için Mersin Toroslar ilçesinde İsmail Yerlikaya’dan AK Parti Toroslar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu geldi.

16 Kasım Cuma günü ilk olarak AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığı’na Aday Adaylığı başvurusunu yapan Yerlikaya, ardından kalabalık bir toplulukla birlikte basın açıklamasını gerçekleştirdi.

Yerel gazeteler, dergiler ve TV kanal temsilcileri yanı sıra muhabirlerin de katılımı ile ‘Toroslar Belediye Başkanlığı Aday Aday’lığını resmi olarak bildirdi.

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü, AK Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Kozan, AK Parti Toroslar Gençlik kolları, AK Parti ilçe teşkiletı, Dernek Başkanları, Esnaf, İşadamları ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluş üyeleri’nin eşliğinde yaptığı açıklamada Yerlikaya; ‘’Toroslar Belediye Başkanlığı Aday Adaylık başvurumu yaptığım bugün de bizleri yalnız bırakmadığınız ve çoşkulu şekilde desteklediğiniz için teşekkür ederim. Hizmet için, yaşanabilir bir Toroslar için, bölgemizi hakkettiği modern şehircilik anlayışına kavuşturmak için, yerel yönetimleri iyi bilen bir kardeşiniz olarak ben de varım diyorum. Partimizde Aday Adaylığının çokluğu bizim zenginliğimizin göstergesidir. Torosları AK Belediyecilik ile buluşturma arzumuzdandır. Hangi dava arkadaşımız aday olursa bilin ki hep beraber yine Toroslar için var gücümüzle çalışacağız. Projelerimiz hazır, Biz Hazırız.  Vakit Toroslar Vakti, Vakit Ak Parti Vakti, Torosları hakkettiği modern şehircilik anlayışı , çağımızın gerektirdikleri gibi yönetmek, örnek, huzurlu bir cazibe merkezine dönüştürmek istiyoruz. Biz buna inanıyoruz ve elimizi taşın altına koyuyoruz. Şimdiden partimize, Toroslara ve ülkemize hayırlı olsun. Burada bulunan tüm dostlarımıza katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım’ diyerek toplantıyı noktaladı.

Ardından, basın mensupları ve gelen katılımcılarla ile birebir ilgilenerek, teşekkür eden Yerlikaya, herkesin gönlünde şimdiden yer etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.