İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı İl Divan Kurulu’nu Belirledi.

Siyaset 02.11.2018 - 22:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı İl Divan Kurulu’nu Belirledi.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplandı. Gerçekleştirilen ilk toplantıda 25 Ekim 2017 tarihinde partinin kurulmasından bu yana geçen süreç, 24 Haziran yerel seçimleri ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca şunları kaydetti:  “31 Mart 2019 tarihine kadar geçecek bu süre içinde Mahalli İdareler Seçimi için Divan Kurulu-Yönetim Kurulu fark etmeden hep birlikte partimizin başarısı için omuz omuza çalışacağız. Sizler İYİ Parti’nin İl Yönetim Kurulu üyesisiniz. Hepiniz çok kıymetli ve değerlisiniz. Hepinize görevinizde başarılar dileriz. Yönetim Kurulumuzun içinde genel seçimlerde fedakarca, yılmadan yorulmadan beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübesiyle aramıza yeni katılan diğer arkadaşlarımızın varlığı ile şimdi daha güçlü olarak sahalarda olacağız. 31 Mart Yerel Seçimlerinde, 24 Haziran seçim sonuçlarından çok daha iyi bir sonuç almak üzere hep birlikte canla başla çalışacağız. Burada yönetim kurulumuzun ilk toplantısını gerçekleştirirken İl Divan kurulunu da açıklamak üzere bugün toplanmış bulunmaktayız. Önümüzdeki 20 gün içinde Belediye Başkan Aday Adaylarımız sahaya inecekler. Aralık ayından itibaren de resmi kurum ve kuruluşlarında görev yapan ancak Belediye Başkan Adaylığı ile İl Belediye Meclis Üyesi olmak isteyenlerin görevlerinden istifa süreçleri başlayacak ve bu tarih itibarı ile hızlı ve yoğun bir süreç bizleri bekliyor olacak. Bizler de hep birlikte kol kola, omuz omuza, bir ülkü birliğinde Partimizin herkesi şaşırtacak derecede oy alması için çalışmalar yapacağız. Ve göreceksiniz Mersin’in parlayan yıldızı İYİ Parti olacaktır.” İl Divan Kurulu Kurulu’nun açıklanıp, İl Yönetim Kurulu’nun İl Divan Kurulu’nu onay ve kabulü sonrasında Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mümin Çoban gerçekleştirdiği konuşmasında “ Yeni Yönetim Kurulu’muzu oluştururken Yerel Seçimlere için çıkacağımız yola; eğitimiyle, kariyeri ile, enerjisi ile gücümüze güç katacak eski ve yeni çalışma arkadaşlarımızla ve İl Gençlik kollarımızla başlamak istedik. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ ne doğru alacağımız bu yol çetin ve zorlu. Ancak bizler inanıyoruz ki içimizdeki azim ve kararlılık elde etmek istediğimiz başarı yolunda bizlere ışık olacaktır. İl Divan ve Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.  
İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplandı. Gerçekleştirilen ilk toplantıda 25 Ekim 2017 tarihinde partinin kurulmasından bu yana geçen süreç, 24 Haziran yerel seçimleri ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca şunları kaydetti:  “31 Mart 2019 tarihine kadar geçecek bu süre içinde Mahalli İdareler Seçimi için Divan Kurulu-Yönetim Kurulu fark etmeden hep birlikte partimizin başarısı için omuz omuza çalışacağız. Sizler İYİ Parti’nin İl Yönetim Kurulu üyesisiniz. Hepiniz çok kıymetli ve değerlisiniz. Hepinize görevinizde başarılar dileriz. Yönetim Kurulumuzun içinde genel seçimlerde fedakarca, yılmadan yorulmadan beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübesiyle aramıza yeni katılan diğer arkadaşlarımızın varlığı ile şimdi daha güçlü olarak sahalarda olacağız. 31 Mart Yerel Seçimlerinde, 24 Haziran seçim sonuçlarından çok daha iyi bir sonuç almak üzere hep birlikte canla başla çalışacağız. Burada yönetim kurulumuzun ilk toplantısını gerçekleştirirken İl Divan kurulunu da açıklamak üzere bugün toplanmış bulunmaktayız. Önümüzdeki 20 gün içinde Belediye Başkan Aday Adaylarımız sahaya inecekler. Aralık ayından itibaren de resmi kurum ve kuruluşlarında görev yapan ancak Belediye Başkan Adaylığı ile İl Belediye Meclis Üyesi olmak isteyenlerin görevlerinden istifa süreçleri başlayacak ve bu tarih itibarı ile hızlı ve yoğun bir süreç bizleri bekliyor olacak. Bizler de hep birlikte kol kola, omuz omuza, bir ülkü birliğinde Partimizin herkesi şaşırtacak derecede oy alması için çalışmalar yapacağız. Ve göreceksiniz Mersin’in parlayan yıldızı İYİ Parti olacaktır.”

İl Divan Kurulu Kurulu’nun açıklanıp, İl Yönetim Kurulu’nun İl Divan Kurulu’nu onay ve kabulü sonrasında Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mümin Çoban gerçekleştirdiği konuşmasında “ Yeni Yönetim Kurulu’muzu oluştururken Yerel Seçimlere için çıkacağımız yola; eğitimiyle, kariyeri ile, enerjisi ile gücümüze güç katacak eski ve yeni çalışma arkadaşlarımızla ve İl Gençlik kollarımızla başlamak istedik. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ ne doğru alacağımız bu yol çetin ve zorlu. Ancak bizler inanıyoruz ki içimizdeki azim ve kararlılık elde etmek istediğimiz başarı yolunda bizlere ışık olacaktır. İl Divan ve Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.