İYİ Parti Mersin 'Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’Komisyonundan Ziyaretler.

11.01.2019 - 07:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İYİ Parti Mersin 'Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’Komisyonundan Ziyaretler.

3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 97. yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Mersin ‘’Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’’ ndan sorumlu İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Dinçer, Kadın Politikaları İl Komisyonu üyeleri ve il yönetim kurulu üyesi İdris Yıldız ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretin gerçekleştirildiği Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinde, Dernek Başkanı Halil Kur, Bşk Yar.Atilla Yürük, Genel  Sekreter Burhan Yılmaz, Disiplin Kurulu Bşk. Kıbrıs Gazisi Astsubay Hasan Ceylan ile görüşüldü. Dernekleri hakkında bilgi  veren Türkiye Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Halil Kur,ve yönetimi, ayrıca yer talepleri olduğunu bildirirken, ’’Gaziler az şerefli,çok şerefli diye ayrım yapılarak maaş düzenlemesi yapılıyor,bu haksızlığın giderilmesi gerektiğini dile getirdiler. 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 97. yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Mersin ‘’Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’’ ndan sorumlu  İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Dinçer,  Kadın Politikaları İl Komisyonu üyeleri ve il yönetim kurulu üyesi İdris Yıldız ile birlikte ikinci ziyaretini Muharip Gaziler Derneğine yaptı. Ziyarette , Muharip Gaziler Derneğine Başkanı Kemal Cındız  dernek hakkında bilgiler vermesinin ardında,  savaş sonrası gazilerin anılarını toplayan bir kurum olmadığını, savaş anılarını anlatan, sonraki kuşaklara aktarılacak bilgilerin toplanması ve anıların yaşatılması gerekiyor dedi. Kemal Cınbız  konuşmasının devamında ‘’ Kore ve Kıbrıs’’ Gazilerini temsil eden heykel yok, Kore Gazileri için İskenderun ve İzmir’e, Kıbrıs Şehitleri içinde Mersin ve Taşucu’na heykelleri yapılmalı dedi.  3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 97. yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Mersin ‘’Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’’ ndan sorumlu  İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Dinçer,  Kadın Politikaları İl Komisyonu üyeleri, üçüncü ziyaretimizi  Türkiye Emekli Astsubaylar Dernek üyelerinin ve , Muharip Gaziler Dernek üyelerinin eşlerinin katıldığı toplantıda gerçekleştirdik, Burada ülke siyaseti ve önümüzdeki 31 Mart 2019 yerel seçimleri ve sorunlar konuşuldu. Seçmen listelerinde hata olmaması için ayın 17 sine kadar mutlaka oy kullanacakları sandığı kontrol etmelerini dile getirdik. Yerelde hanımların talebi Mersin’in turizm konusunda hak ettiği yere getirilmesi yönünde oldu. Komisyon her üç ziyarette de 31 Mart 2019 oy kullanırken Mersin’e sahip çıkmak adına İYİ Parti Büyükşehir adayları Burhanettin Kocamaz’a  oy talep ettiler. Ve Burhanettin  Kocamaz Başkanın broşürlerini dağıttılar.
3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 97. yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Mersin ‘’Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’’ ndan sorumlu İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Dinçer, Kadın Politikaları İl Komisyonu üyeleri ve il yönetim kurulu üyesi İdris Yıldız ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretin gerçekleştirildiği Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinde, Dernek Başkanı Halil Kur, Bşk Yar.Atilla Yürük, Genel  Sekreter Burhan Yılmaz, Disiplin Kurulu Bşk. Kıbrıs Gazisi Astsubay Hasan Ceylan ile görüşüldü.

Dernekleri hakkında bilgi  veren Türkiye Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Halil Kur,ve yönetimi, ayrıca yer talepleri olduğunu bildirirken, ’’Gaziler az şerefli,çok şerefli diye ayrım yapılarak maaş düzenlemesi yapılıyor,bu haksızlığın giderilmesi gerektiğini dile getirdiler.

3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 97. yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Mersin ‘’Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’’ ndan sorumlu  İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Dinçer,  Kadın Politikaları İl Komisyonu üyeleri ve il yönetim kurulu üyesi İdris Yıldız ile birlikte ikinci ziyaretini Muharip Gaziler Derneğine yaptı.

Ziyarette , Muharip Gaziler Derneğine Başkanı Kemal Cındız  dernek hakkında bilgiler vermesinin ardında,  savaş sonrası gazilerin anılarını toplayan bir kurum olmadığını, savaş anılarını anlatan, sonraki kuşaklara aktarılacak bilgilerin toplanması ve anıların yaşatılması gerekiyor dedi.

Kemal Cınbız  konuşmasının devamında ‘’ Kore ve Kıbrıs’’ Gazilerini temsil eden heykel yok, Kore Gazileri için İskenderun ve İzmir’e, Kıbrıs Şehitleri içinde Mersin ve Taşucu’na heykelleri yapılmalı dedi.

 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 97. yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Mersin ‘’Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları’’ ndan sorumlu  İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Dinçer,  Kadın Politikaları İl Komisyonu üyeleri, üçüncü ziyaretimizi  Türkiye Emekli Astsubaylar Dernek üyelerinin ve , Muharip Gaziler Dernek üyelerinin eşlerinin katıldığı toplantıda gerçekleştirdik, Burada ülke siyaseti ve önümüzdeki 31 Mart 2019 yerel seçimleri ve sorunlar konuşuldu. Seçmen listelerinde hata olmaması için ayın 17 sine kadar mutlaka oy kullanacakları sandığı kontrol etmelerini dile getirdik. Yerelde hanımların talebi Mersin’in turizm konusunda hak ettiği yere getirilmesi yönünde oldu.

Komisyon her üç ziyarette de 31 Mart 2019 oy kullanırken Mersin’e sahip çıkmak adına İYİ Parti Büyükşehir adayları Burhanettin Kocamaz’a  oy talep ettiler. Ve Burhanettin  Kocamaz Başkanın broşürlerini dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.