Kariyer Merkezi’nden Bir Başarı Hikâyesi

10.05.2021 - 22:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Kariyer Merkezi’nden Bir Başarı Hikâyesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Online Kariyer Günleri projesi ile Türkiye’nin en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. 6-7 Mayıs’ta çevrim içi olarak düzenlenen 6 oturumlu Online Kariyer Günleri’nde 2 binden fazla katılımcı yer aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, 6-7 Mayıs’ta gerçekleştirdiği Online Kariyer Günleri projesi ile en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. Online Kariyer Günleri etkinliğinde 6 oturum ve 17 davetli konuşmacı yer alırken, programa 2 binin üzerinde katılım sağlandı.   Türkiye’nin en büyük kariyer etkinliklerinden birine imza atıldı   Online Kariyer Günleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK), MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı iş birliğinde gerçekleşti.   Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere özellikle pandemi sürecinin beraberinde getirdiği belirsizlik karşısında profesyonel destek sunarak vizyon oluşturmak istediklerini belirtti. Pandeminin etkisi ile Kariyer Merkezi olarak işgücü piyasasını izleyen değil yönlendiren bir anlayış ile kurumlar arası iş birliğinin odak noktası haline geldiklerini ifade eden Özada, kurumlar arası iş birliğine dayalı projelere imza attıklarını belirtti.   İş hayatının pratik bilgilerini alanında uzman kişiler anlattı   Türkiye’nin en büyük Online Kariyer Günleri’nden birine imza attıklarını, 6 oturumda 2 binden fazla kişinin katılım sağladığını kaydeden Özada, “Endüstri 4.0, Yeni Nesil İş Arama Kanalları, Dijital Özgeçmiş, Online Mülakat Teknikleri, Özel Sektör Beklentileri, Değişen Yetkinlikler, İş Dünyasının Beklentileri” gibi akademik, teorik ve iş hayatının pratik bilgilerini öğrencilere alanında uzman konuşmacılarla aktardıklarının altını çizdi.   Önemli temsilciler öğrencilerle buluştu   Kurumsal Yönetim Danışmanı, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Pepsico Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Alper Girgin, Philips Üst düzey yöneticisi Selin Türkmenoğlu, ARFESAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayşe Arkan, Migros Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir, Çimsa İnsan Kaynakları Saha Şefi Neslihan Ünal, Carreforusa Kıdemli İnsan Kaynakları Saha Uzmanı Pınar Özer, ÇİMSATAŞ İnsan Kaynakları Şefi Özdeş Akkaya, Austriacard Turkey Kart Operasyonları Operasyon Departman Müdürü Selçuk Bingül gibi ulusal ve uluslararası markaların önemli temsilcileri etkinlikte öğrencilerle buluştu. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin Türkiye çapında önemli etkinliklere imza attığını ifade eden firma temsilcileri, Kariyer Günleri vesilesi ile de online olarak Mersin’e konuk oldukları için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini sundu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Online Kariyer Günleri projesi ile Türkiye’nin en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. 6-7 Mayıs’ta çevrim içi olarak düzenlenen 6 oturumlu Online Kariyer Günleri’nde 2 binden fazla katılımcı yer aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, 6-7 Mayıs’ta gerçekleştirdiği Online Kariyer Günleri projesi ile en geniş katılımlı kariyer etkinliklerinden birine imza attı. Online Kariyer Günleri etkinliğinde 6 oturum ve 17 davetli konuşmacı yer alırken, programa 2 binin üzerinde katılım sağlandı.

 

Türkiye’nin en büyük kariyer etkinliklerinden birine imza atıldı

 

Online Kariyer Günleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK), MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı iş birliğinde gerçekleşti.

 

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere özellikle pandemi sürecinin beraberinde getirdiği belirsizlik karşısında profesyonel destek sunarak vizyon oluşturmak istediklerini belirtti. Pandeminin etkisi ile Kariyer Merkezi olarak işgücü piyasasını izleyen değil yönlendiren bir anlayış ile kurumlar arası iş birliğinin odak noktası haline geldiklerini ifade eden Özada, kurumlar arası iş birliğine dayalı projelere imza attıklarını belirtti.

 

İş hayatının pratik bilgilerini alanında uzman kişiler anlattı

 

Türkiye’nin en büyük Online Kariyer Günleri’nden birine imza attıklarını, 6 oturumda 2 binden fazla kişinin katılım sağladığını kaydeden Özada, “Endüstri 4.0, Yeni Nesil İş Arama Kanalları, Dijital Özgeçmiş, Online Mülakat Teknikleri, Özel Sektör Beklentileri, Değişen Yetkinlikler, İş Dünyasının Beklentileri” gibi akademik, teorik ve iş hayatının pratik bilgilerini öğrencilere alanında uzman konuşmacılarla aktardıklarının altını çizdi.

 

Önemli temsilciler öğrencilerle buluştu

 

Kurumsal Yönetim Danışmanı, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Pepsico Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Alper Girgin, Philips Üst düzey yöneticisi Selin Türkmenoğlu, ARFESAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayşe Arkan, Migros Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir, Çimsa İnsan Kaynakları Saha Şefi Neslihan Ünal, Carreforusa Kıdemli İnsan Kaynakları Saha Uzmanı Pınar Özer, ÇİMSATAŞ İnsan Kaynakları Şefi Özdeş Akkaya, Austriacard Turkey Kart Operasyonları Operasyon Departman Müdürü Selçuk Bingül gibi ulusal ve uluslararası markaların önemli temsilcileri etkinlikte öğrencilerle buluştu. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin Türkiye çapında önemli etkinliklere imza attığını ifade eden firma temsilcileri, Kariyer Günleri vesilesi ile de online olarak Mersin’e konuk oldukları için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.