Kılıç, 'Aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz.'

14.07.2019 - 17:38, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kılıç, 'Aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz.'

İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kılıç mesajında, ˮŞehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz.ˮdedi

Kılıç yayınladığı mesajda şunları söyledi: Geçmiş tarihimizin en büyük ihaneti, şüphesiz 15 Temmuz darbe girişimidir. 15 Temmuz sadece iktidara yönelik bir darbeden ibaret değildir. Vatanımızın ve Milletimizin birliğini, beraberliğine ve bütünlüğünü yok etmeye yönelik bir teşebbüstür. Halkımızı birbirine düşürerek kaos ve iç savaş çıkarma hedefi olan hain bir tuzaktır. 15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Bu vatanın kolayca alınmadığının göğüslerini siper ederek gösteren kahraman milletimiz, hainlere gereken dersi vermiştir. Ellerindeki Türk bayraklarıyla hayatları pahasına ülkemize ihanet eden hainlere karşı duran milletimiz, bu hain girişimi vatan, millet, bayrak aşkıyla ve milli birlik duygularıyla Yüce Türk Devletinin yanında olarak meydanları doldurmuş, yüreklerindeki vatan sevgisiyle hainleri bertaraf etmiştir. Geleceği, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, devletimiz ve insanımız adına iyinin ve doğrunun yolundan hiçbir zaman şaşmadan karşılayacağız. Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu duygularla vatanımızın ve milletimizin bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize minnet duygularımızla Allah'’tan Rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum.  
İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kılıç mesajında, ˮŞehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz.ˮdedi

Kılıç yayınladığı mesajda şunları söyledi: Geçmiş tarihimizin en büyük ihaneti, şüphesiz 15 Temmuz darbe girişimidir. 15 Temmuz sadece iktidara yönelik bir darbeden ibaret değildir. Vatanımızın ve Milletimizin birliğini, beraberliğine ve bütünlüğünü yok etmeye yönelik bir teşebbüstür. Halkımızı birbirine düşürerek kaos ve iç savaş çıkarma hedefi olan hain bir tuzaktır.

15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır.

Bu vatanın kolayca alınmadığının göğüslerini siper ederek gösteren kahraman milletimiz, hainlere gereken dersi vermiştir. Ellerindeki Türk bayraklarıyla hayatları pahasına ülkemize ihanet eden hainlere karşı duran milletimiz, bu hain girişimi vatan, millet, bayrak aşkıyla ve milli birlik duygularıyla Yüce Türk Devletinin yanında olarak meydanları doldurmuş, yüreklerindeki vatan sevgisiyle hainleri bertaraf etmiştir.


Geleceği, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, devletimiz ve insanımız adına iyinin ve doğrunun yolundan hiçbir zaman şaşmadan karşılayacağız. Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.
Bu duygularla vatanımızın ve milletimizin bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize minnet duygularımızla Allah'’tan Rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.