Kızıltan, 'Özgür seçimlerin kaybedeni olmaz…'

01.04.2019 - 14:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kızıltan, 'Özgür seçimlerin kaybedeni olmaz…'

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Özgür yapılan seçimlerin kaybedeni olmaz, kazanan demokrasidir” ifadesini kullandı.

Kızıltan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “31 Mart pazar günü ülke ve Mersin olarak yerel seçimleri huzur içinde tamamladık. Her zaman dediğimiz gibi özgür yapılan seçimlerin kaybedeni olmaz, kazanan demokrasidir. Bu makamlar hizmet makamlarıdır ve milletimiz kime teveccüh etmişse hepimizin seçilen kişileri seçildiği yerin tamamını kucaklayan Başkanlar olarak görüyoruz. Seçimlerden sonra seçilen Başkanlarımızın da artık işe siyaset üstü davranarak hareket etmesini istiyoruz. Artık zaman çalışma ve vaatleri yerine getirme zamanıdır. Türkiye genelinde de, Mersin özelinde de özellikle seçimlerin sürecinde ekonominin baş gündem olması, adayların projelerinin odak noktasının ekonomi, iş ve aş olması iş dünyasının öneri ve uyarılarına kulak verildiğini göstermiştir. Umuyoruz artık yerel yönetimler ülkenin ve illerin, hatta ilçelerin ekonomisinde ne kadar önemli olduklarını anlarlar ve ekonomiye daha çok entegre olurlar.  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER başta olmak üzere, merkez ve tüm ilçelerinde seçilen tüm Başkanlarımızı, Meclis Üyelerini, tüm muhtarlarımızı kutluyoruz. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın birlik ve beraberlik içinde ve uyum için Mersin için çalışmalarını bekliyoruz. Seçim sonuçlarının kentimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.  MTSO olarak, tüm Mersin dinamikleri olarak, kişisel olarak da, kurumsal olarak da verilen sözlerin takipçisi olacağımızı söylemiştik. Tüm seçilen Başkanlarımız bilsin ki, yapılan iyi işlerin destekçisi, eksiklerin hatırlatıcısı, yanlışların ise uyarıcısı olacağız.  Hayırlı olsun Türkiye, hayırlı olsun Mersin.”
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Özgür yapılan seçimlerin kaybedeni olmaz, kazanan demokrasidir” ifadesini kullandı.

Kızıltan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
“31 Mart pazar günü ülke ve Mersin olarak yerel seçimleri huzur içinde tamamladık. Her zaman dediğimiz gibi özgür yapılan seçimlerin kaybedeni olmaz, kazanan demokrasidir. Bu makamlar hizmet makamlarıdır ve milletimiz kime teveccüh etmişse hepimizin seçilen kişileri seçildiği yerin tamamını kucaklayan Başkanlar olarak görüyoruz. Seçimlerden sonra seçilen Başkanlarımızın da artık işe siyaset üstü davranarak hareket etmesini istiyoruz. Artık zaman çalışma ve vaatleri yerine getirme zamanıdır. Türkiye genelinde de, Mersin özelinde de özellikle seçimlerin sürecinde ekonominin baş gündem olması, adayların projelerinin odak noktasının ekonomi, iş ve aş olması iş dünyasının öneri ve uyarılarına kulak verildiğini göstermiştir. Umuyoruz artık yerel yönetimler ülkenin ve illerin, hatta ilçelerin ekonomisinde ne kadar önemli olduklarını anlarlar ve ekonomiye daha çok entegre olurlar. 
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER başta olmak üzere, merkez ve tüm ilçelerinde seçilen tüm Başkanlarımızı, Meclis Üyelerini, tüm muhtarlarımızı kutluyoruz. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın birlik ve beraberlik içinde ve uyum için Mersin için çalışmalarını bekliyoruz. Seçim sonuçlarının kentimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. 
MTSO olarak, tüm Mersin dinamikleri olarak, kişisel olarak da, kurumsal olarak da verilen sözlerin takipçisi olacağımızı söylemiştik. Tüm seçilen Başkanlarımız bilsin ki, yapılan iyi işlerin destekçisi, eksiklerin hatırlatıcısı, yanlışların ise uyarıcısı olacağız. 
Hayırlı olsun Türkiye, hayırlı olsun Mersin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.