Kocamaz 'Hiç kimse maddi bir karşılığını almadan böyle bir ihaneti göze alamaz!'

Siyaset 20.02.2019 - 14:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kocamaz 'Hiç kimse maddi bir karşılığını almadan böyle bir ihaneti göze alamaz!'

İyi Parti Büyükşehir Adayı Burhanettin Kocamaz , İl seçim kuruluna başvurunun yapılamaması sonucunda aday olamamasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklmada, "Hiç kimse maddi bir karşılığını almadan durup dururken böyle bir ihaneti göze alamaz!"dedi

Kocamaz sosyal medya hesabından yapığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Günaydın Mersin, Günaydın Sevgili Hemşehrilerim; Cümleten SelamünAleyküm. Bildiğiniz gibi zor bir sınavdan geçiyoruz. Bizler sizleri Allah için seviyoruz. Sizlerinde bizlere olan sevgi ve muhabbetini biliyoruz. Zaten söz konusu sevgi birilerini geçmişten bu yana oldukça rahatsız ediyor. Bizim gölgemizden rahatsızlık duyanlar oyun üstüne oyun kurmaya çalışıyor. 2014/Otuz Martından bu tarafa geçemeyenlerin,yalan dolan fitne fesat gıybet iftira ve dedikodudan medet umanların entrikaları devam ediyor. Sandıkta bizimle mücadele edemeyeceklerini anlayanlar bizzat İYİ PARTİ Mersin İl Teşkilatı içinden ayarttıkları taşeronlar ve ihanetçilerle önümüzü kesmeye çalışmakta. Böyle bir ihanetin elbette maddi bir karşılığı,bir bedeli vardır. Hiç kimse maddi bir karşılığını almadan durup dururken böyle bir ihaneti göze alamaz! Koskoca Mersin’in geleceğini karartamaz! Böyle bir ihaneti göze alabilenlerin,şahsımı ve Partiyi satma cüretini gösterebilenlerin göze aldıkları bu ihanetin hesabını Mersin Halkına mutlaka vermeleri gerekir. Bugün için başardık!Kocamaz’ın adaylığını engelledik,önünü kestik diyerek nara atanların hevesleri Allahın izni ile kursaklarında kalacaktır. Zaman her şeyin ilacıdır. Biz bu mücadeleyi nefsimiz için değil tüm Hemşehrilerimiz ve Mersinimizin geleceği adına yapıyoruz. Mersin acemi ellere,kumpasçılara,entrikacılara teslim edilemeyecek kadar önemli bir şehirdir. Bu nedenle Rabbim bize bu badireden mutlaka bir çıkış yolu sağlatacak ve bir yol açacaktır. Allah doğrularla beraberdir. Sizler rahat ve sakin olunuz.Sabırla gelişmeleri takip ediniz.Provakasyonlara gelmeyiniz. Ve bizi izlemeye devam ediniz. Görelim Mevlam neyler,Neylerse güzel eyler. Allaha Emanet olunuz.  
İyi Parti Büyükşehir Adayı Burhanettin Kocamaz , İl seçim kuruluna başvurunun yapılamaması sonucunda aday olamamasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklmada, "Hiç kimse maddi bir karşılığını almadan durup dururken böyle bir ihaneti göze alamaz!"dedi

Kocamaz sosyal medya hesabından yapığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Günaydın Mersin,
Günaydın Sevgili Hemşehrilerim;
Cümleten SelamünAleyküm.
Bildiğiniz gibi zor bir sınavdan geçiyoruz.
Bizler sizleri Allah için seviyoruz.
Sizlerinde bizlere olan sevgi ve muhabbetini biliyoruz.
Zaten söz konusu sevgi birilerini geçmişten bu yana oldukça rahatsız ediyor.
Bizim gölgemizden rahatsızlık duyanlar oyun üstüne oyun kurmaya çalışıyor.
2014/Otuz Martından bu tarafa geçemeyenlerin,yalan dolan fitne fesat gıybet iftira ve dedikodudan medet umanların entrikaları devam ediyor.
Sandıkta bizimle mücadele edemeyeceklerini anlayanlar bizzat İYİ PARTİ Mersin İl Teşkilatı içinden ayarttıkları taşeronlar ve ihanetçilerle önümüzü kesmeye çalışmakta.
Böyle bir ihanetin elbette maddi bir karşılığı,bir bedeli vardır.
Hiç kimse maddi bir karşılığını almadan durup dururken böyle bir ihaneti göze alamaz!
Koskoca Mersin’in geleceğini karartamaz!
Böyle bir ihaneti göze alabilenlerin,şahsımı ve Partiyi satma cüretini gösterebilenlerin göze aldıkları bu ihanetin hesabını Mersin Halkına mutlaka vermeleri gerekir.
Bugün için başardık!Kocamaz’ın adaylığını engelledik,önünü kestik diyerek nara atanların hevesleri Allahın izni ile kursaklarında kalacaktır.
Zaman her şeyin ilacıdır.
Biz bu mücadeleyi nefsimiz için değil tüm Hemşehrilerimiz ve Mersinimizin geleceği adına yapıyoruz.
Mersin acemi ellere,kumpasçılara,entrikacılara teslim edilemeyecek kadar önemli bir şehirdir.
Bu nedenle Rabbim bize bu badireden mutlaka bir çıkış yolu sağlatacak ve bir yol açacaktır.
Allah doğrularla beraberdir.
Sizler rahat ve sakin olunuz.Sabırla gelişmeleri takip ediniz.Provakasyonlara gelmeyiniz.
Ve bizi izlemeye devam ediniz.
Görelim Mevlam neyler,Neylerse güzel eyler.
Allaha Emanet olunuz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.