Lübnan ve Türk ezgileri aynı sahnede buluştu

Kültür-Sanat 18.04.2019 - 10:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Lübnan ve Türk ezgileri aynı sahnede buluştu

Hanine Al Alam ve kanun virtüözü Ahmet Baran, muhteşem bir konser ile Lübnan ve Türk ezgilerini aynı sahnede buluşturdu.

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Ortadoğu’nun eşsiz kemancısı Hanine Al Alam ile kanun virtüözü Ahmet Baran’ı Mersinli sanatseverler için aynı sahnede buluşturdu. Konser, 17 Nisan 2019 Çarşamba günü saat: 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yer aldı.    Kanun Namına Project kapsamında, Arabia, Tocota, Masum Aşk, Mayas, Arap Halk Şarkıları, Türk-Macar Dansları, Nostalgia, Arafha Beya, Enta Omri, Azize, Güneş Dansı, A Have Brake Down, Balasi, Hicazkar Çeşitleme-Oyun Havası, Hava Naguhila-Kasap Havası, eserlerini, Ahmet Baran ve Hanine el Alam ile birlikte Burak Çakır (Perküsyon), Murat Söğüt (Davul), Eray İnal (Klavye), Onur Tuyan (Tuba), Ziya Arman (Trombon), Ezgi Arman (Trompet), Serçin Yatkın (Viyolonsel), Müge Kıyıcı (Keman), Muzaffer Yoluk (Viyola), seslendirdi. Konsere 6 dansçı da eşlik ederek koreografileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, dinleyici olarak salonda yerini aldı.
Hanine Al Alam ve kanun virtüözü Ahmet Baran, muhteşem bir konser ile Lübnan ve Türk ezgilerini aynı sahnede buluşturdu.

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Ortadoğu’nun eşsiz kemancısı Hanine Al Alam ile kanun virtüözü Ahmet Baran’ı Mersinli sanatseverler için aynı sahnede buluşturdu. Konser, 17 Nisan 2019 Çarşamba günü saat: 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yer aldı.

   Kanun Namına Project kapsamında, Arabia, Tocota, Masum Aşk, Mayas, Arap Halk Şarkıları, Türk-Macar Dansları, Nostalgia, Arafha Beya, Enta Omri, Azize, Güneş Dansı, A Have Brake Down, Balasi, Hicazkar Çeşitleme-Oyun Havası, Hava Naguhila-Kasap Havası, eserlerini, Ahmet Baran ve Hanine el Alam ile birlikte Burak Çakır (Perküsyon), Murat Söğüt (Davul), Eray İnal (Klavye), Onur Tuyan (Tuba), Ziya Arman (Trombon), Ezgi Arman (Trompet), Serçin Yatkın (Viyolonsel), Müge Kıyıcı (Keman), Muzaffer Yoluk (Viyola), seslendirdi. Konsere 6 dansçı da eşlik ederek koreografileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, dinleyici olarak salonda yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.