Lütfi Elvan'dan Mersinlilere iki müjde

12.08.2019 - 19:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Lütfi Elvan'dan Mersinlilere iki müjde

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan partisinin il binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuştu ve Mersinlilere iki müjde verdi.Elvan, TSG Stadı, oyak arazisi ve aquapark alanı ile ilgili çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve Çeşmeli'den Kızkalesi çıkışına kadar olan bölümün de otoyol ihalesine çıkılacağını söyledi.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber Ak Parti Mersin İl Teşkilatı bugün il binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törene, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Milletvekilleri, Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, İl Başkanı Cesim Ercik, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.   Milletvekilleri ve il başkanının konuşmasının ardından TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan konuşmasında Mersinlilere iki müjde verdi. Elvan, ilk olarak TSG Stadı alanı, Oyak arazisi ve Aquapark alanı  ile ilgili konuştu. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Elvan, "Geçen hafta Aquapark alanlanının ilgili kuruma devri ile  ilgili .çalışmaları aşağı yukarı tamamladık.Müftü deresi de bu çalışmanın içinde olacak. Projede sona gelindi. Önümüzdeki günlerde TSG Stadı alanı, oyak arazisi ve aquapark alanı bir bütün halde yemyeşil pırıl pırıl Mersin'li hemşehrilere hizmet edecek bir millet bahçesi haline gelecek. Bununla ilgili ihale çalışmalarına da başladık. Bu konuda bize destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, .evre ve Şehircilik Bakanımıza teşekkür ediyorum"dedi   Çeşmeli Taşucu otoyolunun ihale süreci ile ilgili olarak da bir müjde veren Elvan, " Geçen yıl Çeşmeli Taşucu yolu ihalesine çıktık ama teklif veren olmamıştı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanımızla görüşmeler yaptık. Burayı iki ayrı aşamaya böleceğiz. Çeşmeli'den Kızkalesi çıkışına kadar olan bölüm ki buraya teklif veren firmalar var.Önce bu ilk bölüm için önümüzdeki günlerde otoyol ihalesine çıkıyoruz. Bu müjdeyi de vermek istiyorum." şeklinde konuştu.   Elvan'dan  Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a Teşekkür Elvan, konuşmasında Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a da başarılı çalışmaları ve halkın talepleri odaklı  hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.Elvan, Gültak'ın elini taşın altına koyduğunu ve tüm hızıyla Halka hizmet ettiğini ifade ederek, " Belediyeler arasında uyum her zaman önemli. Bir yerde olan eksiklik diğer belediyelerce tamamlanmamışsa o yerde ciddi eksikliklerle karşı karşıya kalabiliyorsunuz.O hizmetlerin sunumunda gecikme söz konusu olabiliyor.  Mersin'e hizmet ve uyum noktasında Mersin'deki halkımızın Mersinli kardeşlerimizin ihtiyaçları ne ise, o ihtiyaçların giderilmesi noktasında elini taşın altına koyduğu için teşekkür ediyorum.  Kısa zaman içerisinde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Biz Mersinimizi ve burada yaşayan Mersinli kardeşlerimizi seviyoruz. Mersin için ne yapılması gerekiyorsa biz hazırız. Mersinli kardeşlerimize hizmet onurdur. Her zaman yanlarında olacağız." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından vatandaşlarla bayramlaşmaya geçildi.  
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan partisinin il binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuştu ve Mersinlilere iki müjde verdi.Elvan, TSG Stadı, oyak arazisi ve aquapark alanı ile ilgili çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve Çeşmeli'den Kızkalesi çıkışına kadar olan bölümün de otoyol ihalesine çıkılacağını söyledi.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

Ak Parti Mersin İl Teşkilatı bugün il binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törene, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Milletvekilleri, Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, İl Başkanı Cesim Ercik, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Milletvekilleri ve il başkanının konuşmasının ardından TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan konuşmasında Mersinlilere iki müjde verdi. Elvan, ilk olarak TSG Stadı alanı, Oyak arazisi ve Aquapark alanı  ile ilgili konuştu. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Elvan, "Geçen hafta Aquapark alanlanının ilgili kuruma devri ile  ilgili .çalışmaları aşağı yukarı tamamladık.Müftü deresi de bu çalışmanın içinde olacak. Projede sona gelindi. Önümüzdeki günlerde TSG Stadı alanı, oyak arazisi ve aquapark alanı bir bütün halde yemyeşil pırıl pırıl Mersin'li hemşehrilere hizmet edecek bir millet bahçesi haline gelecek. Bununla ilgili ihale çalışmalarına da başladık. Bu konuda bize destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, .evre ve Şehircilik Bakanımıza teşekkür ediyorum"dedi

 

Çeşmeli Taşucu otoyolunun ihale süreci ile ilgili olarak da bir müjde veren Elvan, " Geçen yıl Çeşmeli Taşucu yolu ihalesine çıktık ama teklif veren olmamıştı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanımızla görüşmeler yaptık. Burayı iki ayrı aşamaya böleceğiz. Çeşmeli'den Kızkalesi çıkışına kadar olan bölüm ki buraya teklif veren firmalar var.Önce bu ilk bölüm için önümüzdeki günlerde otoyol ihalesine çıkıyoruz. Bu müjdeyi de vermek istiyorum." şeklinde konuştu.

 

Elvan'dan  Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a Teşekkür

Elvan, konuşmasında Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a da başarılı çalışmaları ve halkın talepleri odaklı  hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.Elvan, Gültak'ın elini taşın altına koyduğunu ve tüm hızıyla Halka hizmet ettiğini ifade ederek, " Belediyeler arasında uyum her zaman önemli. Bir yerde olan eksiklik diğer belediyelerce tamamlanmamışsa o yerde ciddi eksikliklerle karşı karşıya kalabiliyorsunuz.O hizmetlerin sunumunda gecikme söz konusu olabiliyor.  Mersin'e hizmet ve uyum noktasında Mersin'deki halkımızın Mersinli kardeşlerimizin ihtiyaçları ne ise, o ihtiyaçların giderilmesi noktasında elini taşın altına koyduğu için teşekkür ediyorum.  Kısa zaman içerisinde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Biz Mersinimizi ve burada yaşayan Mersinli kardeşlerimizi seviyoruz. Mersin için ne yapılması gerekiyorsa biz hazırız. Mersinli kardeşlerimize hizmet onurdur. Her zaman yanlarında olacağız." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla bayramlaşmaya geçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.