Marina Deniz turizmine katkı sağlamaya devam ediyor

19.09.2020 - 11:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Marina Deniz turizmine katkı sağlamaya devam ediyor

Türkiye’nin en büyük statüsünde bulunan Marina, Mersin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla dünyanın ünlü yat ve gemilerini demirlenmesi için yeni kampanya başlattı. Marina’da 1-30 Eylül tarihleri arasında Denizde Bağlama ve Çekme Atma Kampanyasında bir yıllık bağlamada yüzde 30 Çekme/Atma’da ise yüzde 50 İndirim uygulamaya başlandı.

  Turizm bakanlığına bağlı 5 Çipalı Türkiye’nin üç büyük marinasından biri olan Mersin Marina’sı 1-30 Eylül tarihleri arasında uyguladığı “Bağlama ve Çekme Atma” Kampanyası Meyvelerini Vermeye Başladı. Dünyanın ünlü yat ve gemileri Marina’ya yanaşmaya başladı. Özellikle Pandemi sürecinde ağır darbe alarak can çekişen Turizme can suyu oldu. Marina 7/24 palamar hizmeti, dalgıç hizmeti, 7/24 aktif güvenlik elektronik kontrollü girişler, yakıt istasyonu ve helikopter pisti olanaklarının yanı sıra gümrük kapısı olarak da işlev görüyor.   Dev yatlar soluğu marinada almaya başladı Dünyanın en iyi süper Yat Marinası olan Mersin Marinası bu sezon yabancı mega yatlardan yoğun ilgi görmeye devam ederken, en yeni, en güzel, en teknolojik ve en büyük süper yatları yeniden ağırlamanın sevincini yaşıyor.  Mersin’de 5 Çıpa Ödüllü, Mavi Bayrak sahibi, Doğu Akdeniz’in en büyük marinası olma özelliğini taşıyan Mersin Marina’nın Eylül ayına özel kampanyası büyük ilgi görmeye ve deniz turizmine katkı sağlamaya devam ediyor. 1-30 Eylül tarihleri arasında, 1 yıllık denizde bağlamada yüzde 30 indirim; yıllık bağlama sözleşmesi yapan teknelere çekme/atma ’da yüzde 50 indirim kampanyasıyla hem cazip kampanya fiyatları hem de seçkin olanakları ile eşsiz bir marina deneyimi sunuyor. Aynı anda 500 denizde 500 karada yatı ağırlayabilen Mersin Marina’nın indirim kampanyasından, halihazırda marinada bağlı bulunan yatlar ve diğer bölgelerden gelen yatların yanı sıra lüks mega yatlar da yararlanarak yıllık bağlama yapmaya devam ediyor.    Güzelliğine hayran bırakan marina Başarı hikâyesi güzelliklerle dolu olan Marina şehir merkezi başta olmak üzere birçok tarihi ve kültürel turizm alanlarına yakınlığı ile yat sahiplerinin en çok uğrak yerine sahip olma özelliğini yetirmiyor. Güvenli kışlama yeri ve şehir içi marinası olması dolayısıyla büyük bir lokasyon avantajına sahip olan Mersin Marina mega yatları da bünyesinde barındırmanın ve denizde bağlama kampanyasının meyvelerini toplamanın mutluluğunu yaşıyor. Göz alıcı güzelliği, çekici mekânları ve açık hava konseptiyle hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar ile güvenli ve sağlıklı bir ortam sunan Mersin Marina, marina operasyonlarını kusursuz yöneten iyi eğitimli, tecrübeli çalışanları ve tüm yıl boyunca marinanın güvenlik, bakım ve temizlik hizmetlerini sağlayan deneyimli ekibi ile de göz dolduruyor.   Gümrük hizmeti kolaylığı Mersin Marina, elektrik ve su hizmetleri, 7/24 palamar hizmeti, dalgıç hizmeti, 7/24 aktif güvenlik elektronik kontrollü girişler, yakıt istasyonu, ve helikopter pisti olanaklarının yanı sıra gümrük kapısı olarak da işlev görüyor. Seçkin yaşam alanlarının dahil olduğu dünyaca ünlü lüks markaları da bünyesinde barındırmaktadır. Bölgeyi marina ve yat sektörüyle tanıştıran Mersin Marina 30 Eylül’e kadar devam edecek olan indirim kampanyasından yararlanmak üzere yat sahiplerini bekliyor.     
Türkiye’nin en büyük statüsünde bulunan Marina, Mersin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla dünyanın ünlü yat ve gemilerini demirlenmesi için yeni kampanya başlattı. Marina’da 1-30 Eylül tarihleri arasında Denizde Bağlama ve Çekme Atma Kampanyasında bir yıllık bağlamada yüzde 30 Çekme/Atma’da ise yüzde 50 İndirim uygulamaya başlandı.

 

Turizm bakanlığına bağlı 5 Çipalı Türkiye’nin üç büyük marinasından biri olan Mersin Marina’sı 1-30 Eylül tarihleri arasında uyguladığı “Bağlama ve Çekme Atma” Kampanyası Meyvelerini Vermeye Başladı. Dünyanın ünlü yat ve gemileri Marina’ya yanaşmaya başladı. Özellikle Pandemi sürecinde ağır darbe alarak can çekişen Turizme can suyu oldu. Marina 7/24 palamar hizmeti, dalgıç hizmeti, 7/24 aktif güvenlik elektronik kontrollü girişler, yakıt istasyonu ve helikopter pisti olanaklarının yanı sıra gümrük kapısı olarak da işlev görüyor.

 

Dev yatlar soluğu marinada almaya başladı

Dünyanın en iyi süper Yat Marinası olan Mersin Marinası bu sezon yabancı mega yatlardan yoğun ilgi görmeye devam ederken, en yeni, en güzel, en teknolojik ve en büyük süper yatları yeniden ağırlamanın sevincini yaşıyor.  Mersin’de 5 Çıpa Ödüllü, Mavi Bayrak sahibi, Doğu Akdeniz’in en büyük marinası olma özelliğini taşıyan Mersin Marina’nın Eylül ayına özel kampanyası büyük ilgi görmeye ve deniz turizmine katkı sağlamaya devam ediyor. 1-30 Eylül tarihleri arasında, 1 yıllık denizde bağlamada yüzde 30 indirim; yıllık bağlama sözleşmesi yapan teknelere çekme/atma ’da yüzde 50 indirim kampanyasıyla hem cazip kampanya fiyatları hem de seçkin olanakları ile eşsiz bir marina deneyimi sunuyor. Aynı anda 500 denizde 500 karada yatı ağırlayabilen Mersin Marina’nın indirim kampanyasından, halihazırda marinada bağlı bulunan yatlar ve diğer bölgelerden gelen yatların yanı sıra lüks mega yatlar da yararlanarak yıllık bağlama yapmaya devam ediyor. 

 

Güzelliğine hayran bırakan marina

Başarı hikâyesi güzelliklerle dolu olan Marina şehir merkezi başta olmak üzere birçok tarihi ve kültürel turizm alanlarına yakınlığı ile yat sahiplerinin en çok uğrak yerine sahip olma özelliğini yetirmiyor. Güvenli kışlama yeri ve şehir içi marinası olması dolayısıyla büyük bir lokasyon avantajına sahip olan Mersin Marina mega yatları da bünyesinde barındırmanın ve denizde bağlama kampanyasının meyvelerini toplamanın mutluluğunu yaşıyor. Göz alıcı güzelliği, çekici mekânları ve açık hava konseptiyle hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar ile güvenli ve sağlıklı bir ortam sunan Mersin Marina, marina operasyonlarını kusursuz yöneten iyi eğitimli, tecrübeli çalışanları ve tüm yıl boyunca marinanın güvenlik, bakım ve temizlik hizmetlerini sağlayan deneyimli ekibi ile de göz dolduruyor.

 

Gümrük hizmeti kolaylığı

Mersin Marina, elektrik ve su hizmetleri, 7/24 palamar hizmeti, dalgıç hizmeti, 7/24 aktif güvenlik elektronik kontrollü girişler, yakıt istasyonu, ve helikopter pisti olanaklarının yanı sıra gümrük kapısı olarak da işlev görüyor. Seçkin yaşam alanlarının dahil olduğu dünyaca ünlü lüks markaları da bünyesinde barındırmaktadır. Bölgeyi marina ve yat sektörüyle tanıştıran Mersin Marina 30 Eylül’e kadar devam edecek olan indirim kampanyasından yararlanmak üzere yat sahiplerini bekliyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.