Mersin Akdeniz'de kaldırım işgali had safhada

20.10.2018 - 20:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Akdeniz'de kaldırım işgali had safhada

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kaldırım işgali denetimsizlikten dolayı had safhaya ulaşmış durumda. Ana caddelerde insanların yürümesinin zorlaştığı görülse de ana caddelerden sorumlu Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının denetim yapmaması esnafın çok daha rahat hareket etmesine neden oluyor.

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kaldırım işgali denetimsizlikten dolayı had safhaya ulaşmış durumda. Ana caddelerde insanların yürümesinin zorlaştığı görülse de ana caddelerden sorumlu Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının denetim yapmaması  esnafın çok daha rahat hareket etmesine neden oluyor. Aşağıda resimlerini göreceğiniz yer Akdeniz'in işlek caddelerinden biri olan Fasıh Kayabalı caddesi. Uzun süredir zabıta ekipleri denetleme yapmıyor. Diğer caddelerde ve metropol civarında da durum aynı.  Esnaf da " Yol benim kaldırım benim. kim ne karışır" havasında kaldırımları istediği gibi kullanıyor. Esnaf tüm dükkanı kaldırımlara taşımış durumda. Bunlara sabah saatlerine kadar dükkanlarını kapatmayan Suriyeli esnafları da katabiliriz.Tabi geçen yıl yapılan kaldırım çalışmalarında kaldırımların engin ve yere eğimli olması da ana caddede ve ara sokaklarda arabaların adeta kaldırımları otoparka çervirmesine yol açıyor ki, insanlar artık kaldırımları kullanamaz hale gelmiş durumda. Kazalara da davetiye cıkması muhtemel bir durum. Vatandaş bu durumdan ve belediye zabıta ekiplerinin denetim yapmamasından çok şikayetçi. Esnafların "dükkanımın önü. park yaptırmamam" diyerek kaldırımların önünü kapatma girişimleri, hatta kavgalara varan durumları gözle görülür şekilde ortaya çıkmış durumda. Mersin'e yakışmayan görüntüler hakim. Büyükşehir Belediyesi ve zabıta ekipleri umarız ki ana caddelerde gerekli tedbirleri alır ve kaldırımlar vatandaşların kullanımına açılır.  
Mersin'in Akdeniz ilçesinde kaldırım işgali denetimsizlikten dolayı had safhaya ulaşmış durumda. Ana caddelerde insanların yürümesinin zorlaştığı görülse de ana caddelerden sorumlu Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının denetim yapmaması esnafın çok daha rahat hareket etmesine neden oluyor.

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kaldırım işgali denetimsizlikten dolayı had safhaya ulaşmış durumda. Ana caddelerde insanların yürümesinin zorlaştığı görülse de ana caddelerden sorumlu Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının denetim yapmaması  esnafın çok daha rahat hareket etmesine neden oluyor.

Aşağıda resimlerini göreceğiniz yer Akdeniz'in işlek caddelerinden biri olan Fasıh Kayabalı caddesi. Uzun süredir zabıta ekipleri denetleme yapmıyor. Diğer caddelerde ve metropol civarında da durum aynı.  Esnaf da " Yol benim kaldırım benim. kim ne karışır" havasında kaldırımları istediği gibi kullanıyor. Esnaf tüm dükkanı kaldırımlara taşımış durumda. Bunlara sabah saatlerine kadar dükkanlarını kapatmayan Suriyeli esnafları da katabiliriz.Tabi geçen yıl yapılan kaldırım çalışmalarında kaldırımların engin ve yere eğimli olması da ana caddede ve ara sokaklarda arabaların adeta kaldırımları otoparka çervirmesine yol açıyor ki, insanlar artık kaldırımları kullanamaz hale gelmiş durumda. Kazalara da davetiye cıkması muhtemel bir durum.

Vatandaş bu durumdan ve belediye zabıta ekiplerinin denetim yapmamasından çok şikayetçi. Esnafların "dükkanımın önü. park yaptırmamam" diyerek kaldırımların önünü kapatma girişimleri, hatta kavgalara varan durumları gözle görülür şekilde ortaya çıkmış durumda. Mersin'e yakışmayan görüntüler hakim.

Büyükşehir Belediyesi ve zabıta ekipleri umarız ki ana caddelerde gerekli tedbirleri alır ve kaldırımlar vatandaşların kullanımına açılır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.