Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz'dan Abdullah Özyiğit'e ziyaret

20.04.2019 - 18:21, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz'dan Abdullah Özyiğit'e ziyaret

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Yenişehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Abdullah Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinin kentimize hayırlı olmasını temenni etti.

Mersin’de, çağdaş bir toplumun gereği olan sosyal bütünleşmenin önemli bir sorun olduğuna vurgu yapan Yeşilboğaz, “En önemli yatırım, insana yapılan yatırımdır” dedi. “MERSİN’DE SOSYAL BÜTÜNLEŞME SAĞLANMALI” Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Av. Fatma Demircioğlu, Genel Sekreter Av. Adnan Günbay, Sayman Av. Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyeleri Av. Ece Kovan Demirtaş, Av. Burak Can Erden ve Av. Bilgehan Yaşa’nın da bulunduğu ziyarette, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. En önemli yatırımın, insana yapılan yatırım olduğuna vurgu yapan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Türkiye'nin en kozmopolit şehri olan Mersin’de, çağdaş bir toplumun gereği olan sosyal bütünleşmenin önemli bir sorun olduğuna vurgu yaparak, bu yönde kurumlarla işbirliği içerisinde olup ortak çalışmalarla olumlu geri dönüşümler sağlayacağına inandığını söyledi. Yeşilboğaz konuşmasında ayrıca, Başkan Abdullah Özyiğit’in sorun çözen bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğine inandığını ifade ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise, Yenişehir ilçesinin vizyonunu değiştirecek projelere kafa yoracaklarını belirterek; olmazsa olmazları olan sosyal sorumluluk projelerinde ise, topluma yön veren bir kurum olan Mersin Barosu’nun da fikirlerini alarak ve baroyla işbirliği içerisinde olarak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.  
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Yenişehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Abdullah Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinin kentimize hayırlı olmasını temenni etti.

Mersin’de, çağdaş bir toplumun gereği olan sosyal bütünleşmenin önemli bir sorun olduğuna vurgu yapan Yeşilboğaz, “En önemli yatırım, insana yapılan yatırımdır” dedi.

“MERSİN’DE SOSYAL BÜTÜNLEŞME SAĞLANMALI”

Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Av. Fatma Demircioğlu, Genel Sekreter Av. Adnan Günbay, Sayman Av. Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyeleri Av. Ece Kovan Demirtaş, Av. Burak Can Erden ve Av. Bilgehan Yaşa’nın da bulunduğu ziyarette, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. En önemli yatırımın, insana yapılan yatırım olduğuna vurgu yapan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Türkiye'nin en kozmopolit şehri olan Mersin’de, çağdaş bir toplumun gereği olan sosyal bütünleşmenin önemli bir sorun olduğuna vurgu yaparak, bu yönde kurumlarla işbirliği içerisinde olup ortak çalışmalarla olumlu geri dönüşümler sağlayacağına inandığını söyledi. Yeşilboğaz konuşmasında ayrıca, Başkan Abdullah Özyiğit’in sorun çözen bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğine inandığını ifade ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise, Yenişehir ilçesinin vizyonunu değiştirecek projelere kafa yoracaklarını belirterek; olmazsa olmazları olan sosyal sorumluluk projelerinde ise, topluma yön veren bir kurum olan Mersin Barosu’nun da fikirlerini alarak ve baroyla işbirliği içerisinde olarak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.