Mersin Barosu Stajyer Avukatları Yeni Yıl Etkinliğinde Buluştu

02.01.2020 - 08:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Barosu Stajyer Avukatları Yeni Yıl Etkinliğinde Buluştu

Mersin Barosu Stajyer Avukatları, düzenlenen yeni yıl kokteylinde Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu ve tüm kurullarda görev alan avukatlar ile bir araya gelerek eğlendi.

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet biriminde düzenlenen yeni yıl kutlama kokteylinde Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, Staj Eğitim Merkezi Başkanı Kasım Kozanoğlu, TBB delegeleri, merkez, kulüp ve komisyon başkanları, yeni yılı stajyer avukatlarla eğlenerek kutladı.   Etkinlikte konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz; acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha uğurladıklarını ifade ederek, “Aslında günlerin değiştiği yok. Günlere anlamları bizler yüklüyoruz. Biz yeni başlangıçlar yapmak adına, yeni umutlar adına, günlere farklı isimler veriyoruz. Bu anlamlar bizlerin yarınlara daha güvenle, daha umutla bakmamız için, daha mücadele içinde olmamız açısından çok önemli. Böyle günlerin bir önemli özelliği de; bizlerin sizlerle bir araya gelmesine, ailelerimizle, sevdiklerimizle bir araya gelmemize vesile oluyor” ifadesini kullandı.   “İnsanlar Olduğu Sürece Umut Bitmez, Mücadele Bitmez” Mesleki tavsiyelerde de bulunan Yeşilboğaz konuşmasında, “Sizler şu an mesleğinizin başındasınız. Zorlu bir süreçten geçiyorsunuz.  Asıl zorluğunuz, ruhsatı aldıktan sonra olacak. Bu zorlu süreçte sizi engellemeye çalışanlar, moralinizi bozmaya çalışanlar karşınıza çıkacaktır. Sizin başarılarınızı görmezden gelmeye çalışanlar olacaktır. Şu an Mersin Barosundasınız ve stajyer avukat konumundasınız. Bunların kıymetini bilin. Bu değerleri sizler kazandınız, bu değerleri sizlerin elinden kimsenin almasına müsaade etmeyin. Çünkü bu yaşamı sürdürecek olan sizlersiniz. Başka insanlar kendi umutsuzluklarını, çaresizliklerini sizlere empoze etmeye çalışacaklardır. Sizleri de kendileri gibi umutsuz, çaresiz yapmaya çalışacaklardır. Ama insanlar olduğu sürece umut bitmez, mücadele bitmez. Umudunuzun, mücadelenizin sonsuz olacağı, başarılarınızın daim olacağı, daha güzel günlerde, daha güzel yılları hep birlikte sizlerle yeniden kutlamayı temenni diyorum. Umarım bu birlikteliğimiz devam eder. 2020 yılının sizlere, sevdiklerinize ve ailenize; mutluluk, başarı, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı. Konuşmanın ardından Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ve avukatlar, stajyer avukatlarla müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek yeni yılı kutladılar.  
Mersin Barosu Stajyer Avukatları, düzenlenen yeni yıl kokteylinde Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu ve tüm kurullarda görev alan avukatlar ile bir araya gelerek eğlendi.

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet biriminde düzenlenen yeni yıl kutlama kokteylinde Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, Staj Eğitim Merkezi Başkanı Kasım Kozanoğlu, TBB delegeleri, merkez, kulüp ve komisyon başkanları, yeni yılı stajyer avukatlarla eğlenerek kutladı.

 

Etkinlikte konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz; acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha uğurladıklarını ifade ederek, “Aslında günlerin değiştiği yok. Günlere anlamları bizler yüklüyoruz. Biz yeni başlangıçlar yapmak adına, yeni umutlar adına, günlere farklı isimler veriyoruz. Bu anlamlar bizlerin yarınlara daha güvenle, daha umutla bakmamız için, daha mücadele içinde olmamız açısından çok önemli. Böyle günlerin bir önemli özelliği de; bizlerin sizlerle bir araya gelmesine, ailelerimizle, sevdiklerimizle bir araya gelmemize vesile oluyor” ifadesini kullandı.

 

“İnsanlar Olduğu Sürece Umut Bitmez, Mücadele Bitmez”

Mesleki tavsiyelerde de bulunan Yeşilboğaz konuşmasında, “Sizler şu an mesleğinizin başındasınız. Zorlu bir süreçten geçiyorsunuz.  Asıl zorluğunuz, ruhsatı aldıktan sonra olacak. Bu zorlu süreçte sizi engellemeye çalışanlar, moralinizi bozmaya çalışanlar karşınıza çıkacaktır. Sizin başarılarınızı görmezden gelmeye çalışanlar olacaktır. Şu an Mersin Barosundasınız ve stajyer avukat konumundasınız. Bunların kıymetini bilin. Bu değerleri sizler kazandınız, bu değerleri sizlerin elinden kimsenin almasına müsaade etmeyin. Çünkü bu yaşamı sürdürecek olan sizlersiniz. Başka insanlar kendi umutsuzluklarını, çaresizliklerini sizlere empoze etmeye çalışacaklardır. Sizleri de kendileri gibi umutsuz, çaresiz yapmaya çalışacaklardır. Ama insanlar olduğu sürece umut bitmez, mücadele bitmez. Umudunuzun, mücadelenizin sonsuz olacağı, başarılarınızın daim olacağı, daha güzel günlerde, daha güzel yılları hep birlikte sizlerle yeniden kutlamayı temenni diyorum. Umarım bu birlikteliğimiz devam eder. 2020 yılının sizlere, sevdiklerinize ve ailenize; mutluluk, başarı, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ve avukatlar, stajyer avukatlarla müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek yeni yılı kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.