Mersin Büyükşehir A.Adayı A.Galip Özkan basınla buluştu

Siyaset 29.11.2018 - 12:06, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Büyükşehir A.Adayı A.Galip Özkan basınla buluştu

CHP Mersin Büyükşehir A.Adayı A.Galip Özkan basınla ve partililerle buluştu. Özkan, buluşmada neden aday olduğunu ve projelerini anlattı.

Ali Galip Özkan yaptığı konuşmada sözlerine aday belirleme sürecinde, adayın nasıl saptanacağı yöntemleriyle ilgili partimizin alacağı her türlü karara sonsuz saygı duyacağını ifade ederek başladı. Özkan, "Beni ALİ GALİP ÖZKAN olarak, yıllardır tanıdığınız ve AŞİNA olduğunuz DURUŞUMUN ve DOĞRULARIMININ değişmeyeceğini özellikle belirtmek isterim… Aday olarak bir başka arkadaşımın İŞARET EDİLMESİ durumunda da AYNI DURUŞUM ve DOĞRULARIMIN devam edeceği hususunu açıklamak isterim. Örgüt Eğitimini almış bir aday adayı olarak, örgüt içinde yetişmiş bir aday adayı olarak, HER KOŞULDA ve HER DURUMDA, başta yerel İL ve İLÇE ve devamla GENEL MERKEZİMİN emrinde olacağım, sözümü olanca İÇTENLİĞİMLE TEKRAR TEKRAR ve ISRARLA belirtirim. "dedi Özkan, Mersin’in SORUNLARI ve bunların ÇÖZÜMLERİYLE ilgili olarak; gerek bu kentte doğup, büyüyen ve bu kentte YAŞAYAN biri olarak, gerek 35 yıldır CHP saflarında AKTİF SİYASETİN içinde biri olarak, gerek yurt içi ve yurt dışı aldığım EĞİTİMLERİNDEN GEÇMİŞ biri olarak ve gerekse MERSİN’İN hak ettiği değerlere kavuşmasını düşünen BİR KENT AYDINI olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için A. Adayı olduğunu belirtti. Özkan, bilgi ve birikimlerime inanarak, adaylığının açıklanması halinde, HAK’KIN ve HALKIN desteğiyle bu işin üstesinden geleceği inancını taşıdığını, bu bağlamda projeleri ve uzman kadrolarıyla MERSİN’İN ve MERSİN’DE YAŞAYANLARIN ÖZLEMLERİNİ karşılayacağına olan güveninin tam olduğunu sözlerine ekledi. Konuşmasının ilerleyen bölümünde aday olması halinde gerçekleştireceği ğrojelere değinen Özkan, "Bu ŞEHİRİN EN BAŞTA ULAŞIM SORUNUNU MUTLAKA çözeceğimi söylemek isterim.  Halk arasında sıkça kullanırız: “EL ELDEN ÜSTÜNDÜR” derler… Sorar, soruştururum, araştırırım; Mesela hiç komplekse kapılmadan ESKİŞEHİR… KAYSERİ… İZMİR… Toplu taşıma sorununu nasıl çözmüş, BU BELEDİYELERİN BAŞARDIKLARINI Mersin’e uyarlayarak, bu sorunu mutlaka çözmek, İnşallah aday olmamız ve kazanmamız durumunda boynumuzun borcu olsun derim…Mesela SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ Mersin’e uygun koşullarda yaygınlaştıracağım…Mesela Mersin Limonunu MARKA yapmakta kararlıyım. Ve mesela SÖZDE DEĞİL, ÖZDE… Mantığından ve gerçeğinden yola çıkarak,YEREL BASININ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNDE her koşulda yanlarında olacağımın sözünü veririm.  " dedi  
CHP Mersin Büyükşehir A.Adayı A.Galip Özkan basınla ve partililerle buluştu. Özkan, buluşmada neden aday olduğunu ve projelerini anlattı.

Ali Galip Özkan yaptığı konuşmada sözlerine aday belirleme sürecinde, adayın nasıl saptanacağı yöntemleriyle ilgili partimizin alacağı her türlü karara sonsuz saygı duyacağını ifade ederek başladı.

Özkan, "Beni ALİ GALİP ÖZKAN olarak, yıllardır tanıdığınız ve AŞİNA olduğunuz DURUŞUMUN ve DOĞRULARIMININ değişmeyeceğini özellikle belirtmek isterim…

Aday olarak bir başka arkadaşımın İŞARET EDİLMESİ durumunda da AYNI DURUŞUM ve DOĞRULARIMIN devam edeceği hususunu açıklamak isterim.

Örgüt Eğitimini almış bir aday adayı olarak, örgüt içinde yetişmiş bir aday adayı olarak,

HER KOŞULDA ve HER DURUMDA, başta yerel İL ve İLÇE ve devamla GENEL MERKEZİMİN emrinde olacağım, sözümü olanca İÇTENLİĞİMLE TEKRAR TEKRAR ve ISRARLA belirtirim. "dedi

Özkan, Mersin’in SORUNLARI ve bunların ÇÖZÜMLERİYLE ilgili olarak; gerek bu kentte doğup, büyüyen ve bu kentte YAŞAYAN biri olarak, gerek 35 yıldır CHP saflarında AKTİF SİYASETİN içinde biri olarak, gerek yurt içi ve yurt dışı aldığım EĞİTİMLERİNDEN GEÇMİŞ biri olarak ve gerekse MERSİN’İN hak ettiği değerlere kavuşmasını düşünen BİR KENT AYDINI olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için A. Adayı olduğunu belirtti.

Özkan, bilgi ve birikimlerime inanarak, adaylığının açıklanması halinde, HAK’KIN ve HALKIN desteğiyle bu işin üstesinden geleceği inancını taşıdığını, bu bağlamda projeleri ve uzman kadrolarıyla MERSİN’İN ve MERSİN’DE YAŞAYANLARIN ÖZLEMLERİNİ karşılayacağına olan güveninin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmasının ilerleyen bölümünde aday olması halinde gerçekleştireceği ğrojelere değinen Özkan, "Bu ŞEHİRİN EN BAŞTA ULAŞIM SORUNUNU MUTLAKA çözeceğimi söylemek isterim.  Halk arasında sıkça kullanırız: “EL ELDEN ÜSTÜNDÜR” derler… Sorar, soruştururum, araştırırım;

Mesela hiç komplekse kapılmadan ESKİŞEHİR… KAYSERİ… İZMİR… Toplu taşıma sorununu nasıl çözmüş, BU BELEDİYELERİN BAŞARDIKLARINI Mersin’e uyarlayarak, bu sorunu mutlaka çözmek, İnşallah aday olmamız ve kazanmamız durumunda boynumuzun borcu olsun derim…Mesela SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ Mersin’e uygun koşullarda yaygınlaştıracağım…Mesela Mersin Limonunu MARKA yapmakta kararlıyım. Ve mesela SÖZDE DEĞİL, ÖZDE… Mantığından ve gerçeğinden yola çıkarak,YEREL BASININ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNDE her koşulda yanlarında olacağımın sözünü veririm.  " dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.