Mersin’de Çirkin Provokasyon

27.03.2019 - 15:21, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin’de Çirkin Provokasyon

Mersin’de kimliği belirsiz saldırganlar, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer’in kentin dört bir yanındaki afiş ve pankartlarını yırttı. Provokatörler, afişlerin üzerine sprey boyayla iftira ve hakaret içeren yazılar ve sloganlar da yazdı.

Kamuoyu araştırmalarına göre Mersin’de seçimi kazanmaya en yakın taraf olan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim sürecinin başından bu yana adil ve ahlaklı bir seçim yarışı yaşanması temennisini dile getirmiş ve seçimlere kısa süre kala provokasyonlar yaşanması ihtimaline karşı uyarılarda bulunmuştu. Mersin’de bu sabah yaşanan çirkin saldırılar, Vahap Seçer’in endişelerinin haklılığını ortaya koydu. Kimliği belirsiz saldırganlar sabah 05.00 sularında eşzamanlı olarak birçok cadde ve bulvarda Vahap Seçer’in ve diğer CHP adaylarının afişlerini parçaladı. Bir merkez tarafından organize edildikleri tahmin edilen saldırganlar, yanlarında getirdikleri sprey boyalarla afiş ve pankartlara da iftira ve hakaret içeren yazılar ve sloganlar da yazdı. Saldırıların ardından CHP Mersin İl Başkanlığı ve Vahap Seçer Seçim Ofisi yetkililerinin başvurusu üzerine polis ekipleri saldırı gerçekleşen yerlerde incelemelerde bulundu. Polis, afiş ve pankartlardan parmak izi aldı. Çirkin saldırı ve provokasyon, Mersinlilerin de tepkisini çekti.  Afiş ve pankartlara zarar verildiğini, sloganlar yazıldığını gören çok sayıda vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Vahap Seçer Seçim Ofisi’ni arayarak durumu bildirdi ve saldırıyı kınadıklarını iletti.      
Mersin’de kimliği belirsiz saldırganlar, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer’in kentin dört bir yanındaki afiş ve pankartlarını yırttı. Provokatörler, afişlerin üzerine sprey boyayla iftira ve hakaret içeren yazılar ve sloganlar da yazdı.

Kamuoyu araştırmalarına göre Mersin’de seçimi kazanmaya en yakın taraf olan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim sürecinin başından bu yana adil ve ahlaklı bir seçim yarışı yaşanması temennisini dile getirmiş ve seçimlere kısa süre kala provokasyonlar yaşanması ihtimaline karşı uyarılarda bulunmuştu.

Mersin’de bu sabah yaşanan çirkin saldırılar, Vahap Seçer’in endişelerinin haklılığını ortaya koydu. Kimliği belirsiz saldırganlar sabah 05.00 sularında eşzamanlı olarak birçok cadde ve bulvarda Vahap Seçer’in ve diğer CHP adaylarının afişlerini parçaladı.

Bir merkez tarafından organize edildikleri tahmin edilen saldırganlar, yanlarında getirdikleri sprey boyalarla afiş ve pankartlara da iftira ve hakaret içeren yazılar ve sloganlar da yazdı.

Saldırıların ardından CHP Mersin İl Başkanlığı ve Vahap Seçer Seçim Ofisi yetkililerinin başvurusu üzerine polis ekipleri saldırı gerçekleşen yerlerde incelemelerde bulundu. Polis, afiş ve pankartlardan parmak izi aldı.

Çirkin saldırı ve provokasyon, Mersinlilerin de tepkisini çekti.  Afiş ve pankartlara zarar verildiğini, sloganlar yazıldığını gören çok sayıda vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Vahap Seçer Seçim Ofisi’ni arayarak durumu bildirdi ve saldırıyı kınadıklarını iletti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.