Mersin’in Genç DEVA’sı Salonlara Sığmadı

29.03.2021 - 14:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin’in Genç DEVA’sı Salonlara Sığmadı

Silifke, Erdemli ve Tarsus ilçe kongreleri için Mersin’e gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gençlerle bir araya geldi.

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından 4.’sü gerçekleştirilen “Söz Gençlerde” etkinlikliğine katılan Babacan, dile getirilen sorunlara yönelik DEVA Partisi’nin çözümlerini paylaştı. DEVA Partisi Mersin İl Başkanlığında gerçekleşen etkinliğe gösterilen yoğun katılım ve gençlerin cesur soruları Babacan’ı son derece memnun etti. Özellikle Türkiye’nin yaşadığı sorunlara karşı ortaya koydukları çözüm önerilerinin son derece önemli olduğunu ifade eden Babacan, “Gençlerimizin korkmadan, kendisini ifade etmesi bizleri mutlu ediyor. Bu nedenle ‘Korkma Türkiye’ diyoruz. Zaten bizim yolumuzu, rotamızı gençler çiziyor. Gençlerimizin fikirleri ve açtığı pankartlar partimizin ilkeleri ve değerleridir. İl il, ilçe ilçe gezip bu milletin sesi olacağız. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacağız. DEVA partisi olarak toplumun tek umudu olduğumuzun bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü DEVA Partisi, gençliğiyle, kadınıyla, çiftçisiyle, sanatçısıyla ülkesine sahip çıkacaktır. Artık Türkiye’nin DEVA’sı var” dedi. Ali Babacan’ın yoğun programı nedeniyle ayrılması üzerine etkinliğin kalan kısmı, DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu ve Mersin Gençlik Çalışmalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Erkin Kara  moderatörlüğünde devam etti. Siyasetin yeni yüzlerinden olan ve DEVA Partisi kurucular kurulu ve genel merkez yönetim kurulunda  yer alan avukat Şanlıoğlu, partisinin gençlere yönelik politikalarını aktardı. Söz Gençlerde buluşmasında Mersinli gençler, işsizliğin Mersin ve Akdeniz bölgesinin en önemli problemlerinden biri olduğunu aktardı. Artık birçok gencin iş aramaktan yana umudunu kestiği de en fazla dile getirilen konular arasında yer aldı. Mersin’de liyakat sahibi olmayan kişilerin karar alma pozisyonlarında oldukça fazla bulundukları aktarılırken, bu durumun nitelikli gençleri umutsuzluğa ve iş aramaktan yana motivasyon kaybına ittiği ifade edildi. DEVA Partisi’nin sanayi işbirliği konusunda ciddi çalışmalar yaptığı bilgisini veren Şanlıoğlu, BM tarafından genç olarak tanımlanan 10-24 yaş arası grubunun Türkiye’de oldukça umutsuz olduğu, ancak DEVA Partisi’nin iktidarı ile bu gençlere de DEVA olunacağı söyledi. Şanlıoğlu, girişimciliğin Türkiye’nin kalkınması için önemli bir husus olduğu, bu noktada da genç yatırımcılara ve girişimcilere yönelik ciddi çalışmaların parti içerisinde yapıldığına vurgu yaptı. Gençlik Çalışmalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Erkin Kara ise Mersin’de gerçekleştirilen çalışmalardan bahsederek “Mersin Genç Deva olarak gençlerin eğitiminden istihdamına kadar bir çok sorunun çözümüne destek olacağız. Bugün bizlerde Mersin’de ilk defa böyle kapsamlı bir etkinlik düzenleyerek çok önemli fikirler ortaya koyduk. Bu konuşmalar çerçevesinde Genç Deva olarak bir çalışma yapıp arkadaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz” diye konuştu.
Silifke, Erdemli ve Tarsus ilçe kongreleri için Mersin’e gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gençlerle bir araya geldi.

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından 4.’sü gerçekleştirilen “Söz Gençlerde” etkinlikliğine katılan Babacan,

dile getirilen sorunlara yönelik DEVA Partisi’nin çözümlerini paylaştı.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanlığında gerçekleşen etkinliğe gösterilen yoğun katılım ve gençlerin cesur soruları Babacan’ı son derece memnun etti. Özellikle Türkiye’nin yaşadığı sorunlara karşı ortaya koydukları çözüm önerilerinin son derece önemli olduğunu ifade eden Babacan, “Gençlerimizin korkmadan, kendisini ifade etmesi bizleri mutlu ediyor. Bu nedenle ‘Korkma Türkiye’ diyoruz. Zaten bizim yolumuzu, rotamızı gençler çiziyor. Gençlerimizin fikirleri ve açtığı pankartlar partimizin ilkeleri ve değerleridir. İl il, ilçe ilçe gezip bu milletin sesi olacağız. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacağız. DEVA partisi olarak toplumun tek umudu olduğumuzun bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü DEVA Partisi, gençliğiyle, kadınıyla, çiftçisiyle, sanatçısıyla ülkesine sahip çıkacaktır. Artık Türkiye’nin DEVA’sı var” dedi.

Ali Babacan’ın yoğun programı nedeniyle ayrılması üzerine etkinliğin kalan kısmı, DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu ve Mersin Gençlik Çalışmalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Erkin Kara  moderatörlüğünde devam etti.

Siyasetin yeni yüzlerinden olan ve DEVA Partisi kurucular kurulu ve genel merkez yönetim kurulunda  yer alan avukat Şanlıoğlu, partisinin gençlere yönelik politikalarını aktardı.

Söz Gençlerde buluşmasında Mersinli gençler, işsizliğin Mersin ve Akdeniz bölgesinin en önemli problemlerinden biri olduğunu aktardı. Artık birçok gencin iş aramaktan yana umudunu kestiği de en fazla dile getirilen konular arasında yer aldı.

Mersin’de liyakat sahibi olmayan kişilerin karar alma pozisyonlarında oldukça fazla bulundukları aktarılırken, bu durumun nitelikli gençleri umutsuzluğa ve iş aramaktan yana motivasyon kaybına ittiği ifade edildi.

DEVA Partisi’nin sanayi işbirliği konusunda ciddi çalışmalar yaptığı bilgisini veren Şanlıoğlu, BM tarafından genç olarak tanımlanan 10-24 yaş arası grubunun Türkiye’de oldukça umutsuz olduğu, ancak DEVA Partisi’nin iktidarı ile bu gençlere de DEVA olunacağı söyledi. Şanlıoğlu, girişimciliğin Türkiye’nin kalkınması için önemli bir husus olduğu, bu noktada da genç yatırımcılara ve girişimcilere yönelik ciddi çalışmaların parti içerisinde yapıldığına vurgu yaptı.

Gençlik Çalışmalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Erkin Kara ise Mersin’de gerçekleştirilen çalışmalardan bahsederek “Mersin Genç Deva olarak gençlerin eğitiminden istihdamına kadar bir çok sorunun çözümüne destek olacağız. Bugün bizlerde Mersin’de ilk defa böyle kapsamlı bir etkinlik düzenleyerek çok önemli fikirler ortaya koyduk. Bu konuşmalar çerçevesinde Genç Deva olarak bir çalışma yapıp arkadaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.