Mersin'in vazgeçilmez lezzeti Sabah Et Lokantası'ndan Ramazan'a özel menüler

03.05.2019 - 22:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin'in vazgeçilmez lezzeti Sabah Et Lokantası'ndan Ramazan'a özel menüler

Türkiye'nin en çok yemek çeşidini bulunduran Mersin'in vazgeçilmez lezzeti Sabah Et Lokantası on bir ayın sultanı ramazan ayına özel tatlarla Mersinlilerin ve çevre illerin hizmetinde.

Türkiye'nin en çok yemek çeşidini bulunduran  Mersin'in vazgeçilmez lezzeti Sabah Et Lokantası  on bir ayın sultanı ramazan ayına özel tatlarla Mersinlilerin ve çevre illerin hizmetinde. Pozcu, Mezitli, İstiklal Caddesi, Hastane Caddesi, Jimmy Joker Tarsus, Sabah Döner Palm City ve Sabah Kebap Palm City'de olmak üzere 7 Şubesiyle Mersin ili ve bölge ekonomisinin büyümesine ve istihdamına katkı sağlamaya devam eden Sabah Et Lokantası Ramazan ayında da gözde yerlerden biri olmaya devam ediyor. Birbirinden değişik Ramazan menüleriyle müşterilerine lezzet bayramı yaşatacak Sabah Et Lokantası 7/24  müşterilerin hizmetinde olmaya devam ediyor. Ahçı tabağı, kebap çeşitleri, karışık ızgara, İskender kebap, lahmacun ve daha onlarca yemek çeşitleriyle, çorba ve tatlı çeşitleriyle hizmetinizde. Mersin'in değerli bir markası olan Sabah Et Lokantası ayrıca yemekli toplantılara ve kutlamalara da başarılı bir şekilde ev sahipliği yapıyor.  
Türkiye'nin en çok yemek çeşidini bulunduran Mersin'in vazgeçilmez lezzeti Sabah Et Lokantası on bir ayın sultanı ramazan ayına özel tatlarla Mersinlilerin ve çevre illerin hizmetinde.

Türkiye'nin en çok yemek çeşidini bulunduran  Mersin'in vazgeçilmez lezzeti Sabah Et Lokantası  on bir ayın sultanı ramazan ayına özel tatlarla Mersinlilerin ve çevre illerin hizmetinde.

Pozcu, Mezitli, İstiklal Caddesi, Hastane Caddesi, Jimmy Joker Tarsus, Sabah Döner Palm City ve Sabah Kebap Palm City'de olmak üzere 7 Şubesiyle Mersin ili ve bölge ekonomisinin büyümesine ve istihdamına katkı sağlamaya devam eden Sabah Et Lokantası Ramazan ayında da gözde yerlerden biri olmaya devam ediyor.

Birbirinden değişik Ramazan menüleriyle müşterilerine lezzet bayramı yaşatacak Sabah Et Lokantası 7/24  müşterilerin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Ahçı tabağı, kebap çeşitleri, karışık ızgara, İskender kebap, lahmacun ve daha onlarca yemek çeşitleriyle, çorba ve tatlı çeşitleriyle hizmetinizde.

Mersin'in değerli bir markası olan Sabah Et Lokantası ayrıca yemekli toplantılara ve kutlamalara da başarılı bir şekilde ev sahipliği yapıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.