Mersin Marina MESKİ ile su borcunda anlaştı

17.07.2019 - 23:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Marina MESKİ ile su borcunda anlaştı

Mersin Marina işletmecisi Mersin Yat Limanı İşletmeleri A.Ş MESKİ ile su borcunun yapılandırılması konusunda anlaştı. Mersin Marina borcunu 12 taksitte ödeyecek.

Mersin Marina işletmecisi Mersin Yat Limanı İşletmeleri A.Ş son günlerde MESKİ'ye olan 4 milyon TL olarak belirtilen su borcuyla kamuoyunun gündemindeydi.   Mersin Marina işletmecisi Mersin Yat Limanı İşletmeleri A.Ş MESKİ ile su borcunun yapılandırılması konusunda anlaştı. Mersin Marina buna göre borcunun yüzde 15'lik kesimini peşin ödedi. Kalan borcunu da 12 taksitte ödeyecek. Bu arada Mersin Marina,  MESKİ ile arasında çeşitli  mahkemelerde görülmekte olan davalardan da feragat etti.   Kamuoyunu günlerdir meşgul eden konu nihayet çözüme kavuşmuş oldu. Bilindiği üzere Başkan Vahap Seçer, MESKİ Genel kurulunda Mersin'deki abonelerden toplamda 38 milyon 779 bin 877 TL alacaklarının olduğunu belirtmişti. Mersin Marina'nın bu su borcu önemli kalemlerden birini oluşturuyordu.
Mersin Marina işletmecisi Mersin Yat Limanı İşletmeleri A.Ş MESKİ ile su borcunun yapılandırılması konusunda anlaştı. Mersin Marina borcunu 12 taksitte ödeyecek.

Mersin Marina işletmecisi Mersin Yat Limanı İşletmeleri A.Ş son günlerde MESKİ'ye olan 4 milyon TL olarak belirtilen su borcuyla kamuoyunun gündemindeydi.

 

Mersin Marina işletmecisi Mersin Yat Limanı İşletmeleri A.Ş MESKİ ile su borcunun yapılandırılması konusunda anlaştı. Mersin Marina buna göre borcunun yüzde 15'lik kesimini peşin ödedi. Kalan borcunu da 12 taksitte ödeyecek. Bu arada Mersin Marina,  MESKİ ile arasında çeşitli  mahkemelerde görülmekte olan davalardan da feragat etti.

 

Kamuoyunu günlerdir meşgul eden konu nihayet çözüme kavuşmuş oldu. Bilindiği üzere Başkan Vahap Seçer, MESKİ Genel kurulunda Mersin'deki abonelerden toplamda 38 milyon 779 bin 877 TL alacaklarının olduğunu belirtmişti. Mersin Marina'nın bu su borcu önemli kalemlerden birini oluşturuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.