Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi

12.09.2019 - 19:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi

Isparta Orman Bölge Müdürü iken, Mersin Orman Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Kenan Akduman, Adana Orman Bölge Müdürü olarak atanan Mahmut Yılmaz’dan görevi devralarak yeni görevine başladı.

1968 yılında Bitlis doğumlu olan Akduman, 1990 yılı İ.Ü. Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü mezunu olup, Yüksek Lisansını, İ.Ü. Orman Fakültesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Orman Entomoloji ve Koruma konusunda yapmıştır.        1992 Yılında Mersin Orman İşletme Müdürlüğünde mühendis olarak göreve başlayan Akduman, sırasıyla Bitlis-Tatvan Orman İşletme Şefi, Beyşehir-Beyşehir Orman İşletme Şefi, Mersin-Fındıkpınarı Orman İşletme Şefi, İnegöl Orman İşletme Müdür Yardımcısı, Erdemli Orman İşletme Müdürü, Trabzon Orman Bölge  Müdürü Yardımcısı, Isparta Orman Bölge Müdürü görevlerinde bulundu.       12.09.2019 tarihinde göreve başlayan Akduman evli ve üç çocuk babasıdır.        Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak bölge müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diler, Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’a yaptığı başarılı çalışma ve hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz.
Isparta Orman Bölge Müdürü iken, Mersin Orman Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Kenan Akduman, Adana Orman Bölge Müdürü olarak atanan Mahmut Yılmaz’dan görevi devralarak yeni görevine başladı.

1968 yılında Bitlis doğumlu olan Akduman, 1990 yılı İ.Ü. Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü mezunu olup, Yüksek Lisansını, İ.Ü. Orman Fakültesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Orman Entomoloji ve Koruma konusunda yapmıştır.

       1992 Yılında Mersin Orman İşletme Müdürlüğünde mühendis olarak göreve başlayan Akduman, sırasıyla Bitlis-Tatvan Orman İşletme Şefi, Beyşehir-Beyşehir Orman İşletme Şefi, Mersin-Fındıkpınarı Orman İşletme Şefi, İnegöl Orman İşletme Müdür Yardımcısı, Erdemli Orman İşletme Müdürü, Trabzon Orman Bölge  Müdürü Yardımcısı, Isparta Orman Bölge Müdürü görevlerinde bulundu.

      12.09.2019 tarihinde göreve başlayan Akduman evli ve üç çocuk babasıdır.

       Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak bölge müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diler, Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’a yaptığı başarılı çalışma ve hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.