Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir'den Açıklama

06.04.2021 - 15:42, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir'den Açıklama

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir "İçinden geçmekte olduğumuz bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey, milli birlik ve beraberliğimizdir. Herkes bu konuda azami ölçüde hassas olmalıdır."dedi

Mersin TicaretBorsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir 104 Emekli Amiralin yayınladıkları geceyarısı bildirisi üzerine bir açıklamada bulundu.   Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:   104 Emekli Amiralin yayınladıkları geceyarısı bildirisini içerik, zamanlama ve üslup olarak kesinlikle yanlış buluyoruz. Askeri darbe ve muhtıralardan çok çekmiş bir millet olarak, o eski karanlık günleri çağrıştıran, bu  muhtıravari açıklama tedirginlik yaratmaktan, gereksiz yere gündemi işgal etmekten başka bir işe yaramamıştır. Devletimizin bütün kurumlarıyla zorlu bir pandemi süreciyle mücadele ettiği, vatandaşlarımızın sağlığı ile ekonomiyi canlı tutmak arasında optimum bir denge sağlamaya çalıştığı bir ortamda, hiç kimse üstüne vazife olmayan konularda gereksiz çıkışlar yapmamalıdır. Ülkemizde siyaset yapmanın ve görüş açıklamanın meşru tüm yolları açıktır. Kimse bu yollar dışında yollara girmeyi düşünmemelidir. Devlet terbiyesi almış, devlet içindeki hiyerarşinin ne olduğunu en iyi bilen bu kişilerin, görüş ve değerlendirmelerini bildiri yayınlayarak değil, ilgili makamlara rapor olarak sunmaları gerekirdi. İçinden geçmekte olduğumuz bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey, milli birlik ve beraberliğimizdir. Herkes bu konuda azami ölçüde hassas olmalıdır. Saygılarımızla Ö. Abdullah Özdemir Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı      
Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir "İçinden geçmekte olduğumuz bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey, milli birlik ve beraberliğimizdir. Herkes bu konuda azami ölçüde hassas olmalıdır."dedi

Mersin TicaretBorsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir 104 Emekli Amiralin yayınladıkları geceyarısı bildirisi üzerine bir açıklamada bulundu.

 

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

104 Emekli Amiralin yayınladıkları geceyarısı bildirisini içerik, zamanlama ve üslup olarak kesinlikle yanlış buluyoruz. Askeri darbe ve muhtıralardan çok çekmiş bir millet olarak, o eski karanlık günleri çağrıştıran, bu  muhtıravari açıklama tedirginlik yaratmaktan, gereksiz yere gündemi işgal etmekten başka bir işe yaramamıştır.

Devletimizin bütün kurumlarıyla zorlu bir pandemi süreciyle mücadele ettiği, vatandaşlarımızın sağlığı ile ekonomiyi canlı tutmak arasında optimum bir denge sağlamaya çalıştığı bir ortamda, hiç kimse üstüne vazife olmayan konularda gereksiz çıkışlar yapmamalıdır.

Ülkemizde siyaset yapmanın ve görüş açıklamanın meşru tüm yolları açıktır. Kimse bu yollar dışında yollara girmeyi düşünmemelidir.

Devlet terbiyesi almış, devlet içindeki hiyerarşinin ne olduğunu en iyi bilen bu kişilerin, görüş ve değerlendirmelerini bildiri yayınlayarak değil, ilgili makamlara rapor olarak sunmaları gerekirdi.

İçinden geçmekte olduğumuz bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey, milli birlik ve beraberliğimizdir. Herkes bu konuda azami ölçüde hassas olmalıdır.

Saygılarımızla

Ö. Abdullah Özdemir

Mersin Ticaret Borsası

Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.