MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş’tan 15 Temmuz Mesajı

13.07.2019 - 11:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş’tan 15 Temmuz Mesajı

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş,"Türk milletinin 15 Temmuz gecesi azmiyle, inancıyla, kanıyla kazandığı demokrasi zaferi, yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada demokrasinin yaşaması için bir teminattır. "dedi

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.   15 Temmuz’un bir milletin yeniden doğuşu olduğunu kaydeden Doğmuş, ‘15 Temmuz’da hain terör örgütü FETÖ’ye karşı millet iradesinin gücü ortaya kondu. Türkiye Cumhuriyeti’nin en kanlı saldırılarından biri olan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi, ülkemizin tarihine kara bir leke olarak yazılmıştır. FETÖ’nün organize ettiği bu kanlı saldırı, şanlı Türk Milleti’nin güçlü iradesiyle bertaraf edilmiş, eli kanlı FETÖ militanları hain emellerine ulaşamamıştır. Türk milletinin 15 Temmuz gecesi azmiyle, inancıyla, kanıyla kazandığı demokrasi zaferi, yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada demokrasinin yaşaması için bir teminattır. Yüce Türk milletinin bir mensubu olmaktan onur duyduğumu ifade ediyor, 15 Temmuz gecesi ülkemizin ve milletimizin bekası için canlarını feda eden ve dünya demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdıran kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum’ ifadelerini kullandı.
Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş,"Türk milletinin 15 Temmuz gecesi azmiyle, inancıyla, kanıyla kazandığı demokrasi zaferi, yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada demokrasinin yaşaması için bir teminattır. "dedi

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

 

15 Temmuz’un bir milletin yeniden doğuşu olduğunu kaydeden Doğmuş, ‘15 Temmuz’da hain terör örgütü FETÖ’ye karşı millet iradesinin gücü ortaya kondu. Türkiye Cumhuriyeti’nin en kanlı saldırılarından biri olan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi, ülkemizin tarihine kara bir leke olarak yazılmıştır. FETÖ’nün organize ettiği bu kanlı saldırı, şanlı Türk Milleti’nin güçlü iradesiyle bertaraf edilmiş, eli kanlı FETÖ militanları hain emellerine ulaşamamıştır. Türk milletinin 15 Temmuz gecesi azmiyle, inancıyla, kanıyla kazandığı demokrasi zaferi, yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada demokrasinin yaşaması için bir teminattır. Yüce Türk milletinin bir mensubu olmaktan onur duyduğumu ifade ediyor, 15 Temmuz gecesi ülkemizin ve milletimizin bekası için canlarını feda eden ve dünya demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdıran kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.