Mesiad, Üyeleri İle Bayramlaştı

03.06.2019 - 21:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mesiad, Üyeleri İle Bayramlaştı

MESİAD’da düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan MESİAD Başkanı Hasan Engin, güven ortamı, hukuk ve demokrasi vurgusunda bulundu. Engin, “Üreticilerimiz ile sanayicilerimizin refaha eriştiği, iş barışı ve toplumsal barışın hüküm sürdüğü bayramlar diliyoruz” dedi.

MESİAD Yönetim ve MESİAD Üyelerinin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende söz alan MESİAD üyeleri bayram mesajlarını ve düşüncelerini paylaştı. Dernek binasında düzenlenen törende konuşan Başkan Engin, “Güven ve adalet ortamını demokrasinin ruhuna uygun bir şekilde sağlayarak, birlikte ve birbirimizi daha iyi anlayarak tüm sorunların üstesinden gelmemiz gerekiyor” ifadelerini kullanarak, reform vurgusunda bulundu.   “BAYRAMLAR EN BÜYÜK KAYNAŞMA FIRSATIMIZDIR” Başkan Engin, “Bayramının mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz ve toplumsal refah ile yüksek moral ihtiyacının olduğu bugünlerde bayramlar, en büyük kaynaşma fırsatımızdır. Çünkü bayramlar, bir arada olmanın ve her türlü kusuru örtmenin yegane fırsatıdır. Yıllardır savaş ve yoksulluğa mahkum edilen Ortadoğu’da ise; insanları dinlemek, sorunlarına çözüm aramak ve el uzatmak gerektiğine inanıyorum” dedi.   “Barış, huzur dolu ve insanların mutlu yaşadığı bir ortam en büyük arzumuzdur” diyen Başkan Engin, mesajını şu ifadeler ile sonlandırdı: “Bu vesilesiyle; dünyanın dört bir yanındaki çatışma, açlık ve sefaletlerin sona ermesini temenni ediyor, iş dünyası başta olmak üzere herkesin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Üreticilerimiz ile sanayicilerimizin refaha eriştiği, çalışma barışı ve toplumsal barışın hüküm sürdüğü bayramlar diliyoruz”  
MESİAD’da düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan MESİAD Başkanı Hasan Engin, güven ortamı, hukuk ve demokrasi vurgusunda bulundu. Engin, “Üreticilerimiz ile sanayicilerimizin refaha eriştiği, iş barışı ve toplumsal barışın hüküm sürdüğü bayramlar diliyoruz” dedi.

MESİAD Yönetim ve MESİAD Üyelerinin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende söz alan MESİAD üyeleri bayram mesajlarını ve düşüncelerini paylaştı. Dernek binasında düzenlenen törende konuşan Başkan Engin, “Güven ve adalet ortamını demokrasinin ruhuna uygun bir şekilde sağlayarak, birlikte ve birbirimizi daha iyi anlayarak tüm sorunların üstesinden gelmemiz gerekiyor” ifadelerini kullanarak, reform vurgusunda bulundu.

 

“BAYRAMLAR EN BÜYÜK KAYNAŞMA FIRSATIMIZDIR”

Başkan Engin, “Bayramının mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz ve toplumsal refah ile yüksek moral ihtiyacının olduğu bugünlerde bayramlar, en büyük kaynaşma fırsatımızdır. Çünkü bayramlar, bir arada olmanın ve her türlü kusuru örtmenin yegane fırsatıdır. Yıllardır savaş ve yoksulluğa mahkum edilen Ortadoğu’da ise; insanları dinlemek, sorunlarına çözüm aramak ve el uzatmak gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

“Barış, huzur dolu ve insanların mutlu yaşadığı bir ortam en büyük arzumuzdur” diyen Başkan Engin, mesajını şu ifadeler ile sonlandırdı: “Bu vesilesiyle; dünyanın dört bir yanındaki çatışma, açlık ve sefaletlerin sona ermesini temenni ediyor, iş dünyası başta olmak üzere herkesin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Üreticilerimiz ile sanayicilerimizin refaha eriştiği, çalışma barışı ve toplumsal barışın hüküm sürdüğü bayramlar diliyoruz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.