Mesiad, Yörüksüt’ün Yeni Nesil Fabrikasını Ziyaret Etti

22.05.2019 - 13:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mesiad, Yörüksüt’ün Yeni Nesil Fabrikasını Ziyaret Etti

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Başkan Yarımcısı Rıdvan Arıç, Yörüksüt’ün yeni fabrikasını ziyaret ederek, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü kutladı. Fabrika hakkında Yörüksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz’den bilgi alan MESİAD Yönetimi, Yörüksüt ailesine başarı diledi.

Süt ve sür ürünleri üretiminde kısa sürede markalaşarak isminden söz ettiren Yörüksüt, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Başkan Yarımcısı Rıdvan Arıç’ı sanayi 4.0 ‘a uygun yapılan yeni fabrikasında ağırladı. MESİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Yörüksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz, konukları ile yakından ilgilenerek fabrikayı gezdirdi.   “YENİ FABRİKA GELECEK ADINA ÖNEMLİ BİR ADIMDIR” Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Yörüksüt’ün yerel firmaların çoğuna örnek olacak başarı hikayesine sahip olduğunu belirtti. Engin; “Yörüksüt hayallerinin peşinde koşarken, ayağını yere hep sağlam basmıştır. Planlama yapılarak atılan adımlar sayesinde; başarısızlık yaşamamıştır. Mersin fabrikasının yanında üretimlerini Irak’a taşımaları ülkemize döviz girdisi sağlamaktadır. Yüzlerce kişinin istihdamına sunan Yörüksüt’ün sanayi 4.0’a uygun inşa ettiği fabrikası gelecek adına önemli bir adımdır. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Sütün faydalarına da değinen Başkan Engin, süt tüketiminin arttırılması ile sağlıklı nesillerin yetişeceğini belirterek, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü kutladı.   “HIZLI VE İSTİKRARLI BÜYÜMEYE ÇALIŞIYORUZ” Fabrikayı konuklarına gezdiren Ramazan Öz ise, Yörüksüt’ün hedeflerini gerçekleştirmek ve istihdama katkıda bulunmak için çalıştığını ifade etti. En kaliteli ve en sağlıklı ürünleri ortaya koymaya çalıştıklarını kaydeden Öz, “Sağlam temeller üzerinde hızlı ve istikrarlı büyümeye çalışıyoruz. Kurumsal bir büyük şirket olmanın basamaklarını emin adımlarla çıkmaktayız” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutluluğunu aktaran Öz, Başkan Engin ve Arıç’a teşekkür etti.
MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Başkan Yarımcısı Rıdvan Arıç, Yörüksüt’ün yeni fabrikasını ziyaret ederek, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü kutladı. Fabrika hakkında Yörüksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz’den bilgi alan MESİAD Yönetimi, Yörüksüt ailesine başarı diledi.

Süt ve sür ürünleri üretiminde kısa sürede markalaşarak isminden söz ettiren Yörüksüt, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Başkan Yarımcısı Rıdvan Arıç’ı sanayi 4.0 ‘a uygun yapılan yeni fabrikasında ağırladı. MESİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Yörüksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz, konukları ile yakından ilgilenerek fabrikayı gezdirdi.

 

“YENİ FABRİKA GELECEK ADINA ÖNEMLİ BİR ADIMDIR”

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Yörüksüt’ün yerel firmaların çoğuna örnek olacak başarı hikayesine sahip olduğunu belirtti. Engin; “Yörüksüt hayallerinin peşinde koşarken, ayağını yere hep sağlam basmıştır. Planlama yapılarak atılan adımlar sayesinde; başarısızlık yaşamamıştır. Mersin fabrikasının yanında üretimlerini Irak’a taşımaları ülkemize döviz girdisi sağlamaktadır. Yüzlerce kişinin istihdamına sunan Yörüksüt’ün sanayi 4.0’a uygun inşa ettiği fabrikası gelecek adına önemli bir adımdır. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Sütün faydalarına da değinen Başkan Engin, süt tüketiminin arttırılması ile sağlıklı nesillerin yetişeceğini belirterek, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü kutladı.

 

“HIZLI VE İSTİKRARLI BÜYÜMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Fabrikayı konuklarına gezdiren Ramazan Öz ise, Yörüksüt’ün hedeflerini gerçekleştirmek ve istihdama katkıda bulunmak için çalıştığını ifade etti. En kaliteli ve en sağlıklı ürünleri ortaya koymaya çalıştıklarını kaydeden Öz, “Sağlam temeller üzerinde hızlı ve istikrarlı büyümeye çalışıyoruz. Kurumsal bir büyük şirket olmanın basamaklarını emin adımlarla çıkmaktayız” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutluluğunu aktaran Öz, Başkan Engin ve Arıç’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.