Meski Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul Birinci Toplantısı Yapıldı

12.11.2019 - 13:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Meski Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul Birinci Toplantısı Yapıldı

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın birinci birleşimi, 11 Kasım 2019 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Gündemde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul’da, yoklama ve bir önceki toplantı tutanağının özetinin okunarak, oylanmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.   MESKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan memur ve sözleşmeli personele ilişkin Sosyal Denge Sözleşmesini, MESKİ Genel Müdürlüğü adına yapmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Seçer’e yetki verilmesi ile ilgili teklif, Genel Kurul Üyelerinin oyları ile kabul edildi.   Geçici İşçi Vize Cetvelleri, Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri, 1. Hukuk Müşavirliği Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmelik Taslağı, Teftiş Kurulu Başkanlığı Yönetmelik Taslağı ile ilgili teklif, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Performans Programı Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020-2022 Dönemi Bütçe Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Ücret Tarifesi Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Elektrik Alımları Bütçe Giderine 24.000,000,00.-TL Ödenek Devri ile ilgili teklifler, Genel Kurul Üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.   Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde, Meclis üyelerinin talep ve önerilerini MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç yanıtladı. Dilek ve temennilerin ardından, komisyona havale edilen konuların görüşülüp karara bağlanması için Genel Kurul’un ikinci birleşiminde yeniden toplanmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından birleşime son verildi.        
MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın birinci birleşimi, 11 Kasım 2019 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Gündemde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul’da, yoklama ve bir önceki toplantı tutanağının özetinin okunarak, oylanmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

 

MESKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan memur ve sözleşmeli personele ilişkin Sosyal Denge Sözleşmesini, MESKİ Genel Müdürlüğü adına yapmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Seçer’e yetki verilmesi ile ilgili teklif, Genel Kurul Üyelerinin oyları ile kabul edildi.

 

Geçici İşçi Vize Cetvelleri, Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri, 1. Hukuk Müşavirliği Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmelik Taslağı, Teftiş Kurulu Başkanlığı Yönetmelik Taslağı ile ilgili teklif, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Performans Programı Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020-2022 Dönemi Bütçe Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Ücret Tarifesi Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Elektrik Alımları Bütçe Giderine 24.000,000,00.-TL Ödenek Devri ile ilgili teklifler, Genel Kurul Üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

 

Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde, Meclis üyelerinin talep ve önerilerini MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç yanıtladı. Dilek ve temennilerin ardından, komisyona havale edilen konuların görüşülüp karara bağlanması için Genel Kurul’un ikinci birleşiminde yeniden toplanmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından birleşime son verildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.